
Sterchef Peter Koehn (65) stopt eind 2017 als chef van De Karpendonkse Hoeve. Hij bestierde de keuken 38 jaar en al die jaren prijkte er een...
Sterchef Peter Koehn (65) stopt eind 2017 als chef van De Karpendonkse Hoeve. Hij bestierde de keuken 38 jaar en al die jaren prijkte er een...
De 21ste Uncle Ben’s ring is gisteren op de Horecavakbeurs Brabant uitgereikt aan hotelier Camille Oostwegel. Het is voor het eerst in zeven jaar dat...
Restaurants moeten rekening houden met drastische veranderingen van hun prijsbeleid. Restaurantexpert en sectorvoorzitter Restaurants van Koninklijk...
Regelmatig verkassen goede chef-koks naar een ander restaurant, of wisselen zelfs van plek, zoals in het geval van Erik van Loo (Parkheuvel) en Mario...
De uitlating van Leo van Eeghem van restaurant De Karpendonkse Hoeve op Zibb.nl/horeca over fouten in de jongste gids van GaultMillau, is directeur...
Omdat het steeds moeilijker wordt om een tafeltje te bemachtigen in een restaurant, reserveren steeds meer consumenten bij meerdere zaken tegelijk....
Voormalige toppers uit het horecavak hebben zich verenigd in een nieuwe club voor toprestaurateurs, de Vereniging Les Amis Gastronomiques (VLAG). De...
Hotels zullen de prijzen van het ontbijtbuffet niet direct verhogen, ondanks dat de prijzen van brood en zuivel sterk stijgen. Dat blijkt uit een...
De horeca heeft beduidend minder mensen nodig dan vanochtend door De Telegraaf groots is gemeld. Het gaat ‘slechts’ om 12.000 banen in plaats van de...
Ingrid van Eeghem van sterzaak De Karpendonkse Hoeve In Eindhoven heeft de Gouden Gastvrijheid Award in de wacht gesleepd. Tot grote verrassing van...