De Gieser Wildeman
Compass Group neemt Maison van den Boer over
Cateraar Compass Group heeft een definitieve overeenkomst te gesloten voor de overname van cateraar Maison van den Boer.
Cateraar Compass Group heeft een definitieve overeenkomst te gesloten voor de overname van cateraar Maison van den Boer.
Cateraar Maison van den Boer verzorgt vanaf eind november de gastvrijheid bij One de Musical, een nieuwe musical waarin liefde en spektakel de hoofdrol spelen. Speciaal voor One is er een LED-Box Theater gebouwd in Studio's Aalsmeer. Ook heeft restaurant Downtown een facelift gekregen.
Het team van Maison van den Boer trapt een feestjaar af met gouden ballonnen en champagne. De cateraar viert vanaf september zijn 115-jarige bestaan.
45 van de 271 crediteuren van cateraar Maison van den Boer werken niet mee aan een crediteurenakkoord om het bedrijf te redden van een faillissement.
Cateraar Maison van den Boer is naar eigen zeggen dichtbij een akkoord met schuldeisers waarmee een faillissement wordt afgewend. Begin deze maand maakte de cateraar al bekend afscheid te moeten nemen van 140 medewerkers.
Ontslagen Maison van den Boer: 140 medewerkers verliezen baan Cateraar Maison van den Boer snijdt flink in zijn personeelsbestand, nu het bedrijf door de coronacrisis nog maar een fractie van zijn normale omzet behaalt. In de afgelopen vier maanden kelderde de omzet bij het bedrijf met meer dan 90 procent.
Madame Jeanette in Studio 21 is een culinaire theatershow. Het spektakel wordt de komende drie jaar meerdere keren per week opgevoerd. Het is de eerste grote productie van eventcateraar Oseven. Tijdens deze culinaire theatershow wordt voor het eerst het eten deels bereid in een open keuken, centraal in de zaal.
Deze winter lanceert Maison van den Boer het Dutch Masters-menu: de mooiste gerechten als een schilderij, geïnspireerd op het rijke werk van Hollandse Meesters. Proef Van Gogh, Vermeer, Rembrandt en Mondriaan. Elk gerecht weerspiegelt in presentatie en het smaakpalet het werk van één van onze bekende meesters.
Robert Danse werkt als caterchef voor Maison van den Boer. Hij ontdekt de culinaire mogelijkheden van de 3D-printer en leert alles over hologrammen.
De ruim 60 medewerkers die dagelijks werkzaam zijn in het Philips Stadion lunchen sinds kort gezonder en bewegen meer dankzij een nieuwe initiatief onder leiding van FoodforSports en Maison van den Boer. Het personeelsrestaurant is omgetoverd tot een heuse Foodgym. Een gezonde speeltuin voor de medewerkers.