De Gieser Wildeman
SharEaty en Het Nieuwe Nassen wil horeca inspireren minder voedsel te verspillen
Tijdens de Verspillingsvrije Week, van 9 tot en met 15 september slaan diverse Rotterdamse organisaties de handen ineen om voedselverspilling in...
Tijdens de Verspillingsvrije Week, van 9 tot en met 15 september slaan diverse Rotterdamse organisaties de handen ineen om voedselverspilling in...
Joan Bagur, chef van Mexicaans restaurant Oaxaca in Amsterdam, heeft van het Mexicaanse Bureau van Toerisme een oorkonde gekregen voor zijn...
De inschrijving voor het NK De Lekkerste 2025 is geopend. Het jaarlijkse evenement voor de fast casual branche vindt zoals altijd plaats tijdens de...
Culinaire nestor Toine Hermsen vertelt begin 2020 over zijn droom die uitkomt met zijn nieuwe restaurant, de periode van zwarte sneeuw, de komst en...
In de maand september keert sterrenchef Arturo Dalhuisen voor één maand terug naar Amsterdam om de keuken van restaurant Gossler & Florin over te...
Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de Nederlandse foodsector. Uit onderzoek dat is uitgevoerd in juni 2024 door de Group7 Professional...
Tijdens horecvakbeurs BBB vindt ook Folie Culinaire plaats. Dit biedt een compleet overzicht van (non)food, wijn en overige producten en services uit...
Per 1 januari 2025 gaat tweesterrenchef Guido Braeken (40) aan de slag in het fine dining restaurant Create van Van Oys Maastricht Retreat. Hij gaat...
Woensdag 25 september 2024 zal in hal 4 van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam de finale plaatsvinden van de wedstrijd 'Jonge Keukenhelden en Het...
Hoe bereid je je het beste voor op de koudere seizoenen met een winterterras? Misset Horeca verzamelde tips van horecaondernemers.