Alles over Michel van der Kroft

Marco Helsloot van Merlet naar 't Nonnetje

Marco Helsloot van Merlet naar 't Nonnetje

Marco Helsloot, nu nog werkzaam in de keuken van sterrestaurant Merlet in Schoorl, vertrekt later dit jaar naar 't Nonnetje in Harderwijk. Het...

Koperen jubileum voor Michel van der Kroft bij 't Nonnetje**

Koperen jubileum voor Michel van der Kroft bij 't Nonnetje**

Ter gelegenheid van het 12,5 jarig jubileum van Michel van der Kroft als chef-kok bij restaurant 'Nonnetje, serveert het Harderwijkse...

Michel van der Kroft wint met team Nederland Palingbokaal 2018

Michel van der Kroft wint met team Nederland Palingbokaal 2018

Nederland heeft de strijd om de palingbokaal gewonnen van België. Op maandag 17 september 2018 vond de interland plaats op Gastvrij Rotterdam. Michel...

Nederland tegen België in strijd om PalingbokAal

Nederland tegen België in strijd om PalingbokAal

Op maandag 17 september vindt een interland plaats om de PalingbokAal 2018 tussen Nederlandse en Belgische chefs. Top-teams van (sterren)chefs koken...

Sterrenchefs koken op Dinner at the Parc

Sterrenchefs koken op Dinner at the Parc

Van 15 tot en met 18 juni opent Parc Broekhuizen haar deuren voor het gastronomisch evenement Dinner at the Parc. Vier dagen lang zijn 's werelds...

Chef-kok Van der Kroft van 't Nonnetje** is Paling Patron 2018

Chef-kok Van der Kroft van 't Nonnetje** is Paling Patron 2018

Stichting Duurzame Palingsector Nederland (Dupan) heeft Michel van der Kroft, chef-kok bij tweesterrenrestaurant 't Nonnetje, uitgeroepen tot Paling...

't Nonnetje ** in Harderwijk: geheel vernieuwd interieur

't Nonnetje ** in Harderwijk: geheel vernieuwd interieur

Het tweesterrenrestaurant 't Nonnetje in Harderwijk van Robert-Jan Nijland en chef Michel van der Kroft heeft een nieuw uiterlijk. De zaak is lichter...

Tom Broekmeijer en Merwin de Lange (r)

Tom Broekmeijer en Merwin de Lange nieuwe souschefs 't Nonnetje**

Tom Broekmeijer en Merwin de Lange worden per 1 januari 2018 de nieuwe souschefs van 't Nonnetje. Voormalig souschef Janick Niemeijer verlaat het...

Culi-column Michel van der Kroft: De Goddelijke kip

Culi-column Michel van der Kroft: De Goddelijke kip

Wat kan kip toch heerlijk zijn. Zo'n goudbruin gebraden exemplaar met mooi blank en sappig vlees en een heerlijk krokant velletje.

Culi-column Michel van der Kroft: De zalige zeebaars

Culi-column Michel van der Kroft: De zalige zeebaars

Net terug van een heerlijke vakantie in mijn tweede vaderland Portugal wil ik je heel graag deelgenoot maken van mijn enthousiasme over één van de...