
Er is voldoende reden om nog eens kritisch te kijken naar de moleculaire keuken. Het gebruik van schuimpjes, foams en alginaat bolletjes in de keuken...
Er is voldoende reden om nog eens kritisch te kijken naar de moleculaire keuken. Het gebruik van schuimpjes, foams en alginaat bolletjes in de keuken...
Een club van circa 40 belangstellenden, waaronder veel koks die werkzaam zijn in de zorg, waren aanwezig bij Koppert Cress in Monster om zich daar...
Televisiekok en docent smaaklessen Pierre Wind, heeft op 7 februari een workshop ‘Koken met stikstof’ gegeven aan leerlingen van het Albeda College...
Misset Horeca geeft horecaprofessionals de kans om gratis de Food Professional Day op 8 oktober in Wageningen te bezoeken. Daarnaast wordt er aan...
Wetenschapper Hervé This, grondlegger van de moleculaire keuken, is op 8 oktober gastspreker op de derde Food Professional Day in Wageningen....
Moshik en Els Roth van restaurant ’t Brouwerskolkje in Overveen zijn er niet in geslaagd de internationale finale van de Copa Jerez te winnen. Het in...
De nieuwe gids van SpecialBite zet het Rotterdamse restaurant Ivy van François Geurds op nummer één. Dit is bijzonder: vorig jaar stond Geurds...
Oud Sluis is het favoriete restaurant onder Nederlandse sterrenkoks, gevolgd door De Librije in Zwolle en De Leest in Vaassen. Dat blijkt uit het...
Het jonge restaurant Chique in Alphen aan den Rijn heeft twee nieuwe chefs aangetrokken. Beide komen van topzaken; Jac Benny Cok is afkomstig van...
Bedrijf: Duin & Kruidberg<br> Functie: commercieel medewerker