
Nel Schellekens, dé no waste en slow food chef van Nederland, plant haar wortels opnieuw op Winterswijkse bodem. Ze opent een Culinaire Proeftuin...
Nel Schellekens, dé no waste en slow food chef van Nederland, plant haar wortels opnieuw op Winterswijkse bodem. Ze opent een Culinaire Proeftuin...
Nel Schellekens, voormalig eigenaresse van Restaurant De Gulle Waard in Winterswijk, gaat later dit jaar weer koken voor gasten. In juni opent Het...
De Gulle Waard in Winterswijk opent op 10 juni haar deuren als De Gulle Smid. De nieuwe eigenaren van het landelijk bekende restaurant zijn Marcel...
Een wild dier is niet gestorven om maar voor een deel gebruikt te worden, vindt Hans Richel, chef-kok van restaurant De Tapperij in Den Haag. Daarom...
De zomer is in volle gang en alhoewel de temperatuur buiten soms wat tegenvalt, wordt er in de keukens van de restaurants volop gewerkt. Zomerkleuren...
Bij De Gullewaard komen alle producten uit de Achterhoek. Het seizoen is heilig voor chef-kok Nelle Schellekens. Ze heeft een bijzondere relatie met...
Chef-kok Nel Schellekens maakte in januari van dit jaar bekend dat ze stopt met Restaurant De Gulle Waard in Winterswijk. Nu gaat ook het pand de...
Restaurant De Gulle Waard uit Winterswijk sluit haar deuren eind dit jaar. De zaak van chef Nel Schellekens en gastheer Henk den Herder staat bekend...
Gasterij de Gulle Waard in Winterswijk is verkozen tot Puurste Restaurant van Nederland 2014. De Gulle Waard liet Restaurant Dwars in Amsterdam en...