Alles over nice to meat

Nice to Meat introduceert Hokkaido Wagyu
Een klasse apart, dat is het Wagyu vlees dat komt van het meest noordelijke eiland van Japan, Hokkaido. Nice to Meat, een van de grootste Wagyu...

Nice to Meat lanceert revolutionair Zwitsers Luma-vlees
Luma-vlees is de nieuwste innovatie op het gebied van dry aging: een in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met behulp van een veredelde...

Horecaslager Nice to Meat neemt Triple Meat over
Horecaslager Nice to Meat uit Almere neemt Triple Meat & Specials uit Warmenhuizen over. Alle klanten van Triple gaan mee naar Nice to Meat. Nice to...

'Wij hebben MRIJ op de kaart gezet'
MRIJ-vlees; een benaming die je steeds vaker op de menu's terugziet, onder andere als het over hamburgers en kroketten gaat. Ondernemers pronken...

Horecaslagerij Nice to Meat zet gegaard vlees centraal tijdens open dag
Op 6 maart organiseerde Horecaslagerij Nice to Meat in Almere haar tweejaarlijkse open dag. Ruim 100 personen kwamen om inspiratie op te doen voor...

Nice to Meat presenteert vleestrends
Op 31 oktober 2016 organiseerde Horecaslagerij Nice to Meat in Almere haar tweede en laatste open dag van 2016. Ruim 100 personen bezochte deze open...

Prijs voor horeca-vleesleverancier Nice to Meat
Vleesleverancier voor de horeca Nice to Meat is donderdag door Deloitte en ING uitgeroepen tot Best Managed Company 2015.

Foto's: introductie Wagyu in Nederland
Zo'n 80 (sterren)chefs, topslagers en culinaire media waren op 10 december in de Proefkeuken van Nice to Meat in Almere-Poort voor de officiële...

Nice to Meat lijft 'slager Piet' in
Vleesleverancier voor de horeca Nice to Meat neemt 'superslager' Piet van den Berg uit Zoetermeer over. Hiermee combineert Nice to Meat haar...