
Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer: stroomstoring. Voor een horecazaak is energie essentieel voor koelen, koken, verlichten en verwarmen....
Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer: stroomstoring. Voor een horecazaak is energie essentieel voor koelen, koken, verlichten en verwarmen....
Een overval of een inbraak: zo’n nachtmerrie wil je als ondernemer liever niet meemaken. Toch krijgt 40 procent van de ondernemers een keer te maken...
Fijnstof, CO2 en luchtvervuiling zijn op het eerste gezicht geen termen die we koppelen aan de horeca. Toch zijn dit belangrijke elementen die de...
Wie echt grondig wil verduurzamen, ontkomt meestal niet aan grote aanpassingen in het pand. Dat is lastig in een volop draaiende zaak, want de zaak...
De overheid wil van het gas af. Daarmee verdwijnt op termijn de vlam uit de horecakeuken. Bestaande keukens moeten worden aangepast en in nieuwe...
Bij de start van je horecazaak zijn er veel zaken om je druk over te maken. Het energiecontract is niet meteen het eerste op je to-do-lijstje....
Steeds meer zakelijk rijders kiezen voor een elektrische auto. ‘In de toekomst wordt dat alleen maar meer. Ook particulieren kiezen voor elektrisch...
Juli en augustus waren uitzonderlijk warme maanden voor Nederlandse begrippen. De kans is groot dat toekomstige zomers ook zo warm zullen zijn. Goed...
Als je een eigen zaak begint in een nieuw pand, zie je de inrichting al helemaal voor je. Waar de bar komt, de aankleding, het bestek en het...
Bedrijven moeten de erkende energie-bespaarmaatregelen nemen om te voldoen aan de informatieplicht. Ruim 100.000 Nederlandse bedrijven worden vanaf...