
Ondanks de inflatie gaven gasten in juli nog steeds meer geld uit in Nederlandse horeca dan in juli 2019. Toch resulteert de inflatie, in combinatie...
Ondanks de inflatie gaven gasten in juli nog steeds meer geld uit in Nederlandse horeca dan in juli 2019. Toch resulteert de inflatie, in combinatie...
Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vindt niet dat de reparatie van de koopkracht voor rekening van horecaondernemers moet komen.
Casimir Evens, executive chef van NH Collection Eindhoven Centre - waaronder ook restaurant Vane valt - gaat met zijn partner Lotte Bloem een eigen...
Met haar snackwagen is Shirley Delhij al 17 jaar een begrip in Made en nu heeft ze daar een eethuis aan toegevoegd. Aan de Kerkstraat in het...
Met veel grote festivals voor de deur beginnen veel Nederlanders een eigen zaak in de eventcatering. Volgens de Kamer van Koophandel (KVK) was de...
Horecaondernemer Herman Hell gaat met zijn Hell's Kitchen Horeca Groep dit jaar drie nieuwe locaties openen in het centrum van Rotterdam.
Nino Willems, voormalig souschef van De Librije, wordt zelfstandig ondernemer. Binnenkort opent hij een Salty Seafoodbar en een Salty Seafood shop,...
Wat vinden horecaondernemers eigenlijk van Misset Horeca? Bezoeken ze de website regelmatig en waarom? Vinden ze er alles wat ze zoeken of missen ze...
Piepers en Paupers in Veenhuizen heeft nieuwe eigenaren. Het in 2020 door Alida van Dellen en Jan Willems gestarte bedrijf wordt per 2 mei voortgezet...
Annemarie Swijtink wordt per 1 juni de nieuwe Managing Director van McDonald’s Nederland. Swijtink is zeer ervaren binnen McDonald’s Nederland, waar...