
Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in...
Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in...
Onno Kokmeijer maakte 30 december 2021 bekend dat hij na 20 jaar tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam gaat verlaten. Na die bekendmaking...
Onno Kokmeijer verlaat per 1 januari 2022 Ciel Bleu in Amsterdam. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een chefsduo vormde in de keuken gaat...
Met een plop van de champagne luiden culinair evenementenbureau Famous Flavours en Daalder Culinair van Dennis Huwaë een nieuw tijdperk in tijdens...
Tweesterrenchef Onno Kokmeijer ontwikkelt en organiseert corona-proof diner workshops voor het bedrijfsleven. Zo krijgen bedrijven de mogelijkheid om...
Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu gaan koken in Salzburg. Ze zijn gastchefs bij Restaurant Ikarus in Hangar-7, een...
GaultMillau presenteerde maandag 2 december 2019 haar gids voor 2020. De restaurants Ciel Bleu, Sabero en Rijks behoren tot de belangrijkste stijgers...
Jonnie Boer (8), Sergio Herman (46), Jacob Jan Boerma (58), Jannis Brevet (64) en Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Bleu (79) staan in de Top...
Onder het motto Proef de Gouden Eeuw verzorgen chefkok Onno Kokmeijer van Ciel Bleu** en Erwin Hendriks van NH Catering & Events samen op 21 en 22...
Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan...