
85 medewerkers op de loonlijst van hun drie zaken en geen personeelstekort. Klinkt als een utopie, maar voor ondernemers Niek Groen en Jos Keijsper...
85 medewerkers op de loonlijst van hun drie zaken en geen personeelstekort. Klinkt als een utopie, maar voor ondernemers Niek Groen en Jos Keijsper...
Een team van jonge talentvolle koks kookte maandag 10 februari op uitnodiging van Jacob Jan Boerma in The White Room in Amsterdam. Misset Horeca...
Een duizendpoot is er niets bij. Of een jongleur. Nick Bril houdt namelijk veel ballen in de lucht. Het tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen,...
Bijna een kwart van de restaurants, 23 procent, heeft haar bedrijfsvoering aangepast door het gebrek aan koks en dertig procent van de restaurants...
Hoe voorkom je een navordering van een (ex-) werknemer die zijn overuren wil laten uitbetalen? Bedrijven kunnen zich eenvoudig een hoop narigheid...
Een groot deel van de Nederlandse werknemers gaat door overwerken ongezonder leven. Ze sporten minder, eten ongezonder, slapen slechter en worden...
We wilden zo graag weer een horeca cao, want dat zou het imago van de horeca verbeteren en zorgen voor een aanwas van het broodnodige personeel.
FNV Horeca reageert op de nieuwe cao voor de horeca. 'De afspraken die KHN en CNV Vakmensen hebben gemaakt zijn niet goed voor de hardwerkende...
Freelancen in de horeca. Wat in de media, bouw of ict de normaalste zaak van de wereld is, gebeurt nu ook steeds vaker in de horeca: zzp'ers die zich...
Vakbond FNV zet vraagtekens bij de vele uren die werknemers in Nederland onbetaald overwerken. Volgens onderzoek door TNO in opdracht van de vakbond...