
Eventlocatie Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht is de ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2021’ in de categorie 500+. Dat is maandagmiddag...
Eventlocatie Rebelle aan de Kesselskade in Maastricht is de ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2021’ in de categorie 500+. Dat is maandagmiddag...
Ondernemers die aanspraak (willen) maken op de NOW-3 regeling hebben de verplichting zich in te spannen om hun vaste medewerkers te laten bij- en...
Adventurecook, party- en eventcatering in Maastricht, zag veel omzet wegvallen door de coronacrisis. Aan ondernemerszin echter geen gebrek bij...
Na een dramatisch voorjaar zijn ook vanaf september alle grootschalige evenementen, congressen en bedrijfsfeesten afgelast. Wat rest, zijn kleinere...
Party- en eventcateraars luiden de noodklok. De branche met een jaaromzet van zeker €500 miljoen, ligt door de coronacrisis volledig stil én mist...
Cateraar Van Melick Groep zet verdere stappen op het terrein van horeca. Van Melick gaat per 1 maart Kasteel Hoogenweerth in Maastricht – inclusief...
De eerste editie van de European Catering Summit (ECS) vindt plaats op maandag 3 en dinsdag 4 februari 2020 in Keulen. Thema’s als leiderschap,...
Sabine Edink van Foodtruck Gelderland moet binnenkort nog nauwkeuriger plannen dan nu al het geval is. Met haar mobiele espressobar Ella Barista en...
Al bijna 10 jaar prijkt op de gevel van ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht een Michelinster. Chef André Gerrits kreeg vaak aanvragen om zijn...
In de bekendste musea in Den Haag wordt de publiekscatering verzorgd door MuseumCatering. Het bedrijf heeft zich succesvol gespecialiseerd in deze...