
De maaltijdservice voor senioren Vers aan Tafel heeft zijn positionering, huisstijl en assortiment veranderd. Daarnaast zijn alle bestaande...
De maaltijdservice voor senioren Vers aan Tafel heeft zijn positionering, huisstijl en assortiment veranderd. Daarnaast zijn alle bestaande...
Waarom stappen restaurantchefs over naar een cateringbedrijf? Pascal Jalhay (ex-Bougainville* en -Marfo), Andrès Delpeut (ex-Bridges Dining* en sinds...
Pascal Jalhay werkt aan een kookboek met daarin recepten van alle ‘Indo chefs van Nederland die ertoe doen’, zo zegt hij zelf. Hij noemt namen als...
Pascal Jalhay vertrekt als signature chef van restaurant Bougainville in hotel TwentySeven. Dit super-de-luxe hotel van Eric Toren bevindt zich op de...
Restaurant Zout & Citroen in Oosterhout organiseert zondag 29 april When east meets west. Tweesterrenchef Soenil Bahadoer en voormalig...
Twenty Seven Hotel in Amsterdam wordt door hotelier Eric Toren omschreven als hét droomhotel. In de zestien suites siert het mooiste marmer de...
In restaurant Bougainville in Amsterdam, dat woensdag 15 november live gaat, hebben meesterkok Pascal Jalhay van maaltijdleverancier Marfo en...
De deuren openen de tweede helft van november 2017. De deuren openen de tweede helft van november 2017. Misset Horeca heeft nu al de eerste beelden...
'TwentySeven', zo luidt de naam van het nieuwe prestigieuze hotel van Eric Toren. TwentySeven, verwijst naar het huisnummer, nummer 27 op de Dam...
K HN en de vakbonden voeren verkennende gesprekken om te kijken of er een basis is voor nieuwe cao-onderhandelingen. Of een cao eigenlijk wel nodig...