
All-in tapasrestaurant ’t Pakhuyzz in Schijndel is failliet verklaard. De deuren van het restaurant zijn gesloten. Twaalf medewerkers verliezen hun...
All-in tapasrestaurant ’t Pakhuyzz in Schijndel is failliet verklaard. De deuren van het restaurant zijn gesloten. Twaalf medewerkers verliezen hun...
Paul van Waarden en Cees van Beurden nemen een bestaand horecabedrijf aan de Dorpsstraat in Oisterwijk over. ‘Een groot pand met vier concepten...
Stephan Nijst staat achter de kachel van het nieuwe restaurant De Eetclub in Scheveningen. Voor Nijst een bekende locatie aan de Hellingweg. Eerder...
Het historische pand in Rijswijk waar tot maart 2013 het (ster)restaurant van Paul van Waarden was gevestigd, krijgt een nieuwe horecabestemming. Via...
Chefs Paul Fagel, Paul van Waarden en Stephan Nijst koken in het pop-up restaurant ‘Blijf eten’ van Stichting Blijf Vrouw. Dit pop-up restaurant...
Chef-kok Paul van Waarden vroeg in april voor twee van zijn drie zaken faillissement aan. At Sea in Scheveningen kon een doorstart maken, maar dat...
At Sea in Scheveningen is failliet. Het restaurant van Paul van Waarden draait door in faillissement in de hoop een geïnteresseerde partij te vinden,...
Het verlies van de Michelinster kwam voor Paul van Waarden van het gelijknamige restaurant in Rijswijk als donderslag bij heldere hemel. 'Iedereen...