
Peter Klosse van de Academie voor Gastronomie en De Echoput in Hoog-Soeren is één van de ontvangers van een Wine Professional Diamond Award....
Peter Klosse van de Academie voor Gastronomie en De Echoput in Hoog-Soeren is één van de ontvangers van een Wine Professional Diamond Award....
Peter Klosse legt zijn functie als lector gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht neer. In zijn afscheidsrede pleit hij er voor om...
Peter Klosse, smaakprofessor en mede-eigenaar van De Echoput in Hoog Soeren, reageert met een digitale knuffel voor zijn team op de recensie die het...
Stichting Ik Kook Bewust en de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse gaan samenwerken op gebied van horeca-opleidingen. In september 2019 start...
Op de Food Professional Day op 8 oktober staat ‘wild’ centraal. Hoe kun je chefs inspireren om vaker met wild te werken en gasten meer wild te laten...
Bewerkt voedsel is de kern van de wereldwijde gezondheidsproblematiek en bewustwording daarvan is een eerste stap naar een gezondere samenleving. Dat...
Peter Klosse en wijnschrijfster Esmee Langereis zaten namens Nederland in het internationale team dat de Pays d’Oc IGP Collection 2018 heeft...
De beste vijf Pays d’Oc IGP wijnen van Nederland zijn verkozen. Sommeliers van Nederlandse toprestaurants kregen de kans zijn of haar favoriete Pays...
Peter Klosse debuteert op 20 oktober 2017 met ‘Een uitgekookte zaak’ als romanschrijver. Op een spannende manier zet de smaakprofessor de industriële...
Op 12 juli 2017 vindt voor het eerst een internationaal congres over smaak en proeven plaats. Taste Summit wordt georganiseerd door Peter Klosse. De...