De Gieser Wildeman
ROC Mondriaan opent eerste duurzame buitenleslokaal van Nederland
ROC Mondriaan heeft als eerste horecaopleider van Nederland een duurzaam buitenleslokaal geopend. Dit bijzondere, groene lokaal op het schoolplein...
ROC Mondriaan heeft als eerste horecaopleider van Nederland een duurzaam buitenleslokaal geopend. Dit bijzondere, groene lokaal op het schoolplein...
De winnaars van de tweede editie van de Best Burger Benelux 2021 zijn bekend. Ter Marsch & Co uit Amsterdam won de battle in de categorie Meat Based...
Restaurants Ron Blaauw, The Lemon Tree, Phood Kitchen, Padres Place en Eetcafé San Blas gingen met elkaar de strijd aan om de titel Hollands Best...
Tv-kok Pierre Wind opent een telefoonlijn waar Nederlanders de komende drie weken, tot de horeca weer gedeeltelijk open mag, vragen kunnen stellen...
Talloze varianten van de frikandel gingen er in de afgelopen jaren over de toonbank: de krokodel, de loempidel, de XXL. Nu is er de pestofrikandel....
Cafetaria Family heeft chef-kok Pierre Wind ingeschakeld om een aantal recepten te bedenken ter ere van het jubileum van de cafetaria. Wind lanceerde...
Tv-kok Pierre Wind heeft tijdens het jubileumfeest van FHC Formulebeheer zijn eigen pestofrikandel gepresenteerd. De frikandel is samen met nog vier...
FHC Formulebeheer bestaat dit jaar 25 jaar. Op maandag 25 maart viert het formulehuis van Family, Foodmaster, Vital4Skool en #TGTHR een feestje in de...
Pierre Wind : het restaurant in een rijdende tram in Den Haag van Bobby van Galen en chef-kok Pierre Wind, krijgt een vaste locatie. Waar?
Chef-kok Pierre Wind onderzocht samen met studenten van het Haagse ROC Mondriaan hoe de beeldtaal van Piet Mondriaan kan worden vertaald naar...