
Nicky en Derk van Westenbrugge van hotel Parkzicht en restaurant Thym in Eindhoven hebben recent - samen met de twee chefs van Thym: Chris Hoekstra...
Nicky en Derk van Westenbrugge van hotel Parkzicht en restaurant Thym in Eindhoven hebben recent - samen met de twee chefs van Thym: Chris Hoekstra...
Hakvoort Professional en Homint openen op 25 september in Venlo officieel de deuren van het nieuwe Experience Center voor professionals uit de...
Bij Camping De Kleine Wolf in het Overijsselse Stegeren vertoeven jaarlijks duizenden toeristen uit binnen- en buitenland. De wachtrijen in...
Mobiele catering is in, want eten in de openlucht betekent vrijheid en blijheid. Daarom leggen langzaam maar zeker steeds meer bedrijven zich toe op...
Een op hout gestookte pizzaoven zorgt voor opwinding op het strand van Scheveningen. In Bergen staat de zakengast in de rij voor een dagje...
Hij woont al meer dan helft van zijn leven in Amerika. ‘Ik mis mijn familie wel eens. Ook verlang ik soms best naar het carnaval of een lekkere...
Danzkij een reuzesprong is er voor Edwin en Kim van Es een plek bij de beste drie. Bon Appetit in Rijsbergen eindigde vorig jaar op plaats 42 en...
Een mobiele pizzeria kan succesvol zijn. Dat bewijst Simon Giaccotto met zijn Secret Pizzeria in Apeldoorn. Via sociale media laat hij weten waar hij...
Cafetaria Bon Appetit van Edwin van Es kaapt de derde plaats weg in de Cafetaria Top 100 2011. Het bedrijf in Rijsbergen heeft een breed assortiment...
Bouwen en verbouwen. Dat is wat Edwin van Es de afgelopen jaren steeds weer deed met Bon Appetit in Rijsbergen. Ook dit jaar investeerde hij flink....