Pizzaovens

Alle eigenaren in Hout voordat de zaak een restyling kreeg

Nicky van Westenbrugge: 'Door Hout ontdekten we de complexe wereld achter de pizza'

Nicky en Derk van Westenbrugge van hotel Parkzicht en restaurant Thym in Eindhoven hebben recent - samen met de twee chefs van Thym: Chris Hoekstra...

Hakvoort Professional en Homint openen deuren Experience Center in Venlo

Hakvoort Professional en Homint openen deuren Experience Center in Venlo

Hakvoort Professional en Homint openen op 25 september in Venlo officieel de deuren van het nieuwe Experience Center voor professionals uit de...

De bakwand van Hakvoort Professional heeft drie ronde HR-ketels voor friet en twee vierkante voor snacks.

Trends in bakwanden: 'Ronde ketels voor extra beleving'

Bij Camping De Kleine Wolf in het Overijsselse Stegeren vertoeven jaarlijks duizenden toeristen uit binnen- en buitenland. De wachtrijen in...

Brombakfiets als rijdende uitgifte van soep

Brombakfiets als rijdende uitgifte van soep

Mobiele catering is in, want eten in de openlucht betekent vrijheid en blijheid. Daarom leggen langzaam maar zeker steeds meer bedrijven zich toe op...

Omzet maken, hoe doe je dat in de zomer?

Omzet maken, hoe doe je dat in de zomer?

Een op hout gestookte pizzaoven zorgt voor opwinding op het strand van Scheveningen. In Bergen staat de zakengast in de rij voor een dagje...

Tom Dirkx tien jaar correspondent in USA voor Snackkoerier

Tom Dirkx tien jaar correspondent in USA voor Snackkoerier

Hij woont al meer dan helft van zijn leven in Amerika. ‘Ik mis mijn familie wel eens. Ook verlang ik soms best naar het carnaval of een lekkere...

Bon Appetit: 'Nu nog de laatste stap maken

Bon Appetit: 'Nu nog de laatste stap maken

Danzkij een reuzesprong is er voor Edwin en Kim van Es een plek bij de beste drie. Bon Appetit in Rijsbergen eindigde vorig jaar op plaats 42 en...

Mobiele pizzeria boekt succes via sociale media

Mobiele pizzeria boekt succes via sociale media

Een mobiele pizzeria kan succesvol zijn. Dat bewijst Simon Giaccotto met zijn Secret Pizzeria in Apeldoorn. Via sociale media laat hij weten waar hij...

Bon Appetit op drie in Cafetaria Top 100 2011

Bon Appetit op drie in Cafetaria Top 100 2011

Cafetaria Bon Appetit van Edwin van Es kaapt de derde plaats weg in de Cafetaria Top 100 2011. Het bedrijf in Rijsbergen heeft een breed assortiment...

Binnenkijken bij Bon Appetit Rijsbergen

Binnenkijken bij Bon Appetit Rijsbergen

Bouwen en verbouwen. Dat is wat Edwin van Es de afgelopen jaren steeds weer deed met Bon Appetit in Rijsbergen. Ook dit jaar investeerde hij flink....