Restaurant

Oud London in Zeist verder onder de vlag van Fletcher Hotels
Fletcher Hotels kondigt de overname aan van een drietal bedrijven van de Oud London Horeca Groep, waaronder Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Het...

Helft horecaondernemers zette dit jaar zzp'ers in, maar wil dat eigenlijk helemaal niet:...
Bijna 55 procent van de horecaondernemers in Nederland zette in 2023 zzp'ers in het bedrijf in. Gemiddeld ging 12 procent van de totale loonsom op...

Bijna helft sterrenrestaurants serveert foie gras, tot teleurstelling van Wakker Dier
Bij 44 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants staat nog foie gras op de kaart, blijkt uit onderzoek van Wakker Dier. De productie van eenden-...

Udens restaurant Oonivoo sluit, eigenaar Marco van Bergen hoopt op overnamekandidaat
Het Udense restaurant Oonivoo WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Hoofdoorzaken voor de vrijwillige sluiting zijn de hoge...

Verrijk de borrelkaart met de nieuwste borrelhapjes en sauzen: 18 innovaties
Borrelplanken veroveren in 2024 nog steeds de horeca. Gasten proeven graag van verschillende soorten snacks, bites en sauzen. Misset Horeca...

Binnenkijken bij vernieuwd G7 Restaurant: 'een tikkeltje mysterieus'
G7 Restaurant in Sittard van Danny Meijers en Rik Opstals kreeg een nieuw interieur. Oude kerkelementen worden gecombineerd met modern comfort. De...

Nieuwe stroming horecapersoneel: 'Klaargestoomd voor koken in de horeca'
Als eerste deelnemers van de Proeftuin Koken in de Horeca ontvangen negen mannen en vrouwen het officiële mbo-certificaat en een skillspaspoort voor...

The Butcher transformeert naar nieuw concept
The Butcher ondergaat een opvallende transformatie, waarbij gasten een veelzijdige ervaring gaan beleven. Op 4 december opent het vernieuwd concept...

Binnenkijken bij Bao Ramen Kitchen: ramenbar met streetfood vibe
Bao Ramen Kitchen in Breda is een nieuwe hippe ramenbar op de Grote Markt in Breda. Het is een uitbreiding van de zaak Bao Asian Kitchen op het van...

Björn de Waal is pas 26, maar runt al twee zaken: 'Altijd in mezelf geïnvesteerd'
Björn de Waal runt op 26-jarige leeftijd feitelijk twee zaken: een fine dining-restaurant en een koffie- en lunchlokaal. De jonge ondernemer en chef...