
Relais & Châteaux lanceert met Villas by Relais & Châteaux een nieuw portfolio van meer dan 500 luxe villa’s in 30 landen die door groepen privé...
Relais & Châteaux lanceert met Villas by Relais & Châteaux een nieuw portfolio van meer dan 500 luxe villa’s in 30 landen die door groepen privé...
Vijf restaurants met hotelfunctie helpen collega’s die geen slaapkamers hebben voor in-room dining voor hun gasten. De vijf restaurants zijn...
Het team van Het Roode Koper uit Ermelo, bestaand uit Dennis van den Beld, Michel Oude Booijink, en Tomas Nipius heeft de Gouden Koksmuts 2020...
Hotel restaurant Het Roode Koper in Leuvenem is toegetreden tot de restaurantvereniging Alliance Gastronomique. De vereniging, waarvan Marc van...
Landgoed het Roode Koper op de Veluwe heeft op haar terrein een Poolhouse geopend, inclusief tweede restaurant, bar, terras en buitenzwembad. De...
Hotel-restaurant Het Roode Koper van de familie Sörensen in Leuvenum maakt de sterambities waar. Chef Dennis van den Beld en sous-chef Gert van der...
Met een stijging van elf plekken naar 72 is Het Roode Koper een van de grootste stijgers in de Lekker 2016. Het Ermelose bedrijf reageert verheugd:...