
Chris Naylor, executive chef van Vermeer*, is inmiddels zijn 16e jaar als chef bij het restaurant ingegaan. In die tijd veranderde zijn keuken van...
Chris Naylor, executive chef van Vermeer*, is inmiddels zijn 16e jaar als chef bij het restaurant ingegaan. In die tijd veranderde zijn keuken van...
Het Waddenfonds wil samen met NHL Stenden, Visit Wadden, Stichting Waddengroep en zo’n 300 groene ondernemers de Waddengastronomie op de kaart zetten.
Beulings bestaat 12 jaar deze zomer. Het restaurant, genoemd naar het kleine straatje tussen de Herengracht en Singel, is Vlaams voor chef Bas Bonts...
Twee chefs aan de leiding lijkt een ongewone situatie maar voor Robert Poel en Thomas Diepersloot voelt het als de normaalste zaak van de wereld. ‘Al...
Bondscoach Ronald Koeman heeft in de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat de eerste Oosterscheldekreeft voor een recordbedrag van 50.000 euro...
Op de Oosterschelde sleepte de YE155 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Maurice Boone overhandigde de oesters aan de Nederlandse...
Joost Deurloo van restaurant BRU17 uit Bruinisse heeft maandag het Nederlands kampioenschap oestersteken gewonnen. Het kampioenschap werd voor de...
Een paar weken later dan gebruikelijk is het Zeeuwse mosselseizoen officieel begonnen. De eerste mosselen zijn woensdag bij Yerseke door de...
Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe heeft vandaag op de Scheveningse visafslag een bedrag opgeleverd van 78.000 euro. Groothandel Makro deed het...
Estée Strooker heeft met haar Zilte garnalencocktail de titel van lekkerste garnalencocktail van Nederland gekregen. De wedstrijd is een initiatief...