
Nel Schellekens, dé no waste en slow food chef van Nederland, plant haar wortels opnieuw op Winterswijkse bodem. Ze opent een Culinaire Proeftuin...
Nel Schellekens, dé no waste en slow food chef van Nederland, plant haar wortels opnieuw op Winterswijkse bodem. Ze opent een Culinaire Proeftuin...
Medeoprichter en internationaal president Carlo Petrini van de wereldwijde Slow Food-beweging ontvangt dit jaar de Johannes van Damprijs. Deze wordt...
De internationale beweging die zich inzet voor een evenwichtiger voedselsysteem, Slow Food, bestaat 25 jaar. Op 10 december wordt dit wereldwijd...
Chef Jean Jacques Menanteau die ruim zestien jaar kookte bij Hotel de l'Europe gaat bij mensen thuis koken. De Meesterkok heeft samen met sommelier...
Diverse koks zijn in gesprek om een nieuwe ‘movement’ te creëren. Doel is om restaurants te laten profileren door het gebruik van meer...
De winnaars van de Zeeuwse finale om de titel Junior Slow Food Chef of the Year 2013 op 31 januari in het Scalda College voor Hotelmanagement en...
Joris Bijdendijk, sinds november 2012 chef van Restaurant Bridges in hotel The Grand, kookt in maart drie dagen op het derde Food Film Festival....
Biologisch is een trend die al enige tijd aanwezig is, maar intussen neemt ook het aantal restaurants dat volledig biologisch werkt en er zelfs een...
Nederland is een nieuwe alliantie van chefs rijker. Tot nu toe zijn vier chefs aangesloten bij de Alliantie van Slow Food Chefs. De vier restaurants...
We gaan in de keuken terug naar de basis. We gebruiken producten van dichtbij, van het seizoen. Van de dieren gebruiken we ook de incourante delen....