
Snacksalon de Schelp uit Roelofarendsveen heeft – ook in deze moeilijke tijd – een mooie decemberactie op touw gezet.
Snacksalon de Schelp uit Roelofarendsveen heeft – ook in deze moeilijke tijd – een mooie decemberactie op touw gezet.
De vakjury van de Cafetaria Top 100 toerde afgelopen zomer het hele land door om alle deelnemers te beoordelen op het gebied van gastvrijheid,...
Tijdens de presentatie van het boek De Smaak van Kaag en Braassem kregen Marcel Norder en Frank Straver van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen...
Snacksalon de Schelp - winnaar van de Cafetaria Top 100 2013, krijgt een vernieuwde ijshoek. De frietzaak verkoopt al een aantal jaar Italiaans ijs....
Zeventien cafetaria’s ontvangen maandag 16 maart het Goed Gefrituurd Keurmerk. Dat gebeurt tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray. Onder...
Jeffrey Reijnen van Hutten Catering in Veghel heeft met zijn creatie ‘Hollands Gemekkerrr’, het Lekkerste Broodje Catering 2015 gewonnen. Annemarie...
De Week van de Friet kan beginnen. Woensdag 1 oktober was bij Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen de officieuze aftrap van de eerste editie van...
De Cafetaria Top 100 is een feit. De mystery visits zijn afgerond, de vakjury heeft haar bezoeken afgelegd en ook de hoofdjury heeft de kanshebbers...
Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen is de plaats waar woensdag de presentatie plaatsvindt van de eerste Nationale Week van de Friet. Daarbij...
De Cafetaria Top 100 gaat beginnen aan de tweede fase. Alle aangemelde bedrijven zijn bezocht door een mystery guest en de cafetaria’s met de beste...