
Kok Stephan Nijst heeft het boek 'Van kaviaar naar pindakaas' uitgegeven waarin hij openhartig schrijft over de tegenslagen en teleurstellingen in...
Kok Stephan Nijst heeft het boek 'Van kaviaar naar pindakaas' uitgegeven waarin hij openhartig schrijft over de tegenslagen en teleurstellingen in...
Stephan Nijst verruilt zijn baan als chef-kok van Restaurant Roots in het vijfsterrenhotel Hilton Rotterdam voor die van Versmanager bij Sligro in...
Niet alleen het menu past zich aan aan het seizoen, ook de ambiance en het interieur in het restaurant veranderen mee Roots, het restaurant van...
Roots is het vernieuwde restaurant van Hilton Rotterdam met chef Stephan Nijst achter de kachel. De seizoenen zijn hier volgens Hilton ‘voelbaar in...
Hilton Rotterdam heeft de naam van haar nieuwe restaurant onthuld: Roots. De naam, gekozen uit vele inzendingen verwijst naar het regionale karakter...
Stephan Nijst deed in 2008 mee aan het tv-programma Mijn Tent is Top. Hij was 2,5 jaar ondernemer maar kon zijn hoofd niet boven water houden. De vof...
Stephan Nijst verruilt De Eetclub in Scheveningen voor Hilton Rotterdam. Hij wordt chef-kok bij Stadshal Bar en Restaurant in het vijfsterrenhotel.
Stephan Nijst staat achter de kachel van het nieuwe restaurant De Eetclub in Scheveningen. Voor Nijst een bekende locatie aan de Hellingweg. Eerder...
Stephan Nijst is sinds 1 oktober chef van At Sea in Scheveningen. Nijst, bekend als deelnemer van het tv-programma Mijn Tent is Top, wisselde van...