Alles over Streekproducten

Niels Schavemaker, eigenaar Het Gouden Kalf, nam de oorkonde in ontvangst van Suzanne van der Pijll, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Restaurant Het Gouden Kalf ontvangt oorkonde van Stichting Noordzeevis

Restaurant Het Gouden Kalf op Scheveningen heeft een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze oorkonde ontving het...

Oud beeld van de horeca-kas (800 m2) op Hof van Twello

Hof van Twello overgenomen; uitbreiding horeca

Landgoed Hof van Twello nabij Deventer krijgt in januari andere exploitanten. Jos Schmitz, Arnoud Pijpker, Marijn Kroon (Davo Bier) gaan het landgoed...

Bier en spijs: Europa's grootste bierdiner 3 april 2019 in Groningen

Bier en spijs: Europa's grootste bierdiner 3 april 2019 in Groningen

Het grootste bierdiner van Europa vindt woensdag 3 april plaats in de Martinikerk in Groningen. Het diner waar bier en spijs gecombineerd worden, is...

Hotel Villa Ruimzicht, Doetinchem.

Kees Hensen: vierde horecabedrijf wordt B&B in Doetinchem

Kees Hensen, eigenaar van Hotel-Restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem, sterrestaurant De Strandlodge in Winterswijk en mede-eigenaar van Bib...

QL Hotels reikt opnieuw Zilveren Botermes uit

QL Hotels reikt opnieuw Zilveren Botermes uit

QL Hotels heeft opnieuw het Zilveren Botermes uitgereikt. Voor de zesde keer is een van de leden beloond voor het gebruik van streek- en...

Dennis Simonis en Edwin Vinke.

Edwin Vinke** veilt eerste Oosterscheldekreeft

In de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat heeft de veiling van de eerste Oosterscheldekreeft €22.500 opgebracht. Gelegenheidsveilingmeester en...

Arjan Smit, hier met spreeuwen.

Arjan Smit stopt met Restaurant De Pronckheer

Chef Arjan Smit stopt na bijna 25 jaar met Restaurant De Pronckheer in Cothen. Arjan Smit en zijn partner Inge Stolk gaan zich vanaf februari 2018...

Eigen bronwater voor Eric van Veluwen

Eigen bronwater voor Eric van Veluwen

Eric van Veluwen van Landgoed Rhederoord in De Steeg in Gelderland serveert gasten bronwater van het eigen terrein. 'Het had heel wat voeten in de...

Chef-kok Tonny Berentsen van de Kromme Dissel*

Op Horecava: Van Bron tot Bord in Nederland

De Horecava heeft komende editie een nieuwe paviljoen: Van Bron tot Bord in Nederland. Lokale en duurzame producten uit de Nederlandse provincies...

Peter van der Arend: "Ik kan niks met de aversie tegen Bud"

Duur streekbier? Werk met vaste opslag

Laat ik dit jaar eens beginnen met een vraag: waarom heeft België zo'n rijke traditie van speciaalbier en streekbier? Omdat de Belgen trots zijn op...