Alles over Streekproducten

Restaurant Het Gouden Kalf ontvangt oorkonde van Stichting Noordzeevis
Restaurant Het Gouden Kalf op Scheveningen heeft een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze oorkonde ontving het...

Hof van Twello overgenomen; uitbreiding horeca
Landgoed Hof van Twello nabij Deventer krijgt in januari andere exploitanten. Jos Schmitz, Arnoud Pijpker, Marijn Kroon (Davo Bier) gaan het landgoed...

Bier en spijs: Europa's grootste bierdiner 3 april 2019 in Groningen
Het grootste bierdiner van Europa vindt woensdag 3 april plaats in de Martinikerk in Groningen. Het diner waar bier en spijs gecombineerd worden, is...

Kees Hensen: vierde horecabedrijf wordt B&B in Doetinchem
Kees Hensen, eigenaar van Hotel-Restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem, sterrestaurant De Strandlodge in Winterswijk en mede-eigenaar van Bib...

QL Hotels reikt opnieuw Zilveren Botermes uit
QL Hotels heeft opnieuw het Zilveren Botermes uitgereikt. Voor de zesde keer is een van de leden beloond voor het gebruik van streek- en...

Edwin Vinke** veilt eerste Oosterscheldekreeft
In de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat heeft de veiling van de eerste Oosterscheldekreeft €22.500 opgebracht. Gelegenheidsveilingmeester en...

Arjan Smit stopt met Restaurant De Pronckheer
Chef Arjan Smit stopt na bijna 25 jaar met Restaurant De Pronckheer in Cothen. Arjan Smit en zijn partner Inge Stolk gaan zich vanaf februari 2018...

Eigen bronwater voor Eric van Veluwen
Eric van Veluwen van Landgoed Rhederoord in De Steeg in Gelderland serveert gasten bronwater van het eigen terrein. 'Het had heel wat voeten in de...

Op Horecava: Van Bron tot Bord in Nederland
De Horecava heeft komende editie een nieuwe paviljoen: Van Bron tot Bord in Nederland. Lokale en duurzame producten uit de Nederlandse provincies...

Duur streekbier? Werk met vaste opslag
Laat ik dit jaar eens beginnen met een vraag: waarom heeft België zo'n rijke traditie van speciaalbier en streekbier? Omdat de Belgen trots zijn op...