Alles over Terras personeel

Frank Heijneman

18 adviezen voor medewerkers: zo bied je een positieve terraservaring

Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.

Tips om je nieuwe terrasmedewerkers goed in te werken

Tips om je nieuwe terrasmedewerkers goed in te werken

Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.

Centraal in Baarlo. Foto: Marcel van Hoorn.

Dit zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen voor terrasmedewerkers

Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zetten de...

Hofman Utrecht

Waarom het terras vol zit en iedereen er wil werken: het geheim van Hofman

In het hart van Utrecht, aan het Janskerkhof, is café Hofman gevestigd. Voor zowel het terras als mensen die er willen werken, kent het bedrijf niet...

Barry en Judith Zwinkels. Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Buitengewoon genieten: de strategie achter het terras van Wollebrand Lakehouse

'Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen', was getekend Johan Cruijff. Hetzelfde kan gezegd worden over hoe je een...

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij je willen werken'

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij...

De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...

Eugène van Angelbeek.

Oud-winnaar Terras Top 100 Eugène van Angelbeek: 'Werk medewerkers stap voor stap in'

De Veranda in Amsterdam legt gasten op het terras in de watten. Het leverde de nummer 1 positie op in de Terras top 100 2022. Medewerkers worden...

Gastvrij op het terras ondanks personeelstekort: hoe doe je dat?

Gastvrij op het terras ondanks personeelstekort: hoe doe je dat?

Hoe zorg je nu voor de ultieme terraservaring, terwijl er een schrijnend tekort is aan personeel, de kosten alleen maar stijgen en de coronacrisis...

Foto's: LAV Fotografie

Nielz zag na aanschaf machine cocktailbestellingen door het dak gaan

'Voorheen zag je dat het wat stress opleverde bij het personeel wanneer een groep tegelijk een cocktail bestelde, nu zijn het juist onze medewerkers...

Dit zijn dé 13 terrastrends voor 2022

Dit zijn dé 13 terrastrends voor 2022

Misset Horeca vroeg trendwatcher Vincent van Dijk naar dé terrastrends voor 2022. Hij zet dertien trends voor de horeca op een rij.