
Beachclub 't Gorsje in Ouddorp – nummer 9 in de Terras Top 100 van Misset Horeca - haalt deze winter vijf keer over een sterrenchef naar het strand....
Beachclub 't Gorsje in Ouddorp – nummer 9 in de Terras Top 100 van Misset Horeca - haalt deze winter vijf keer over een sterrenchef naar het strand....
Sterrenchefs als Jonnie Boer, Thorvald de Winter en anderen gaan hun geheimen prijsgeven op een nieuwe website. Niet alleen hun recepten komen erop...
Chef-kok Thorvald de Winter van tweesterrenrestaurant Apicius in Bakkem heeft voor KLM business class een driegangenmenu samengesteld. Zijn gerechten...
Sergio Herman is volgens zijn collega’s nog steeds de beste chef-kok van Nederland. Herman staat voor de vierde maal op rij op één in de Top 20 van...
Restaurant Apicius in het Noord-Hollandse Bakkum is het mikpunt van aardappeltelers door het gebruik van Bakkumer Rondes, een zelfgeteelde aardappel....
Chef-kok Peter Gast van ’t Schulten Hues heeft een nieuw boek geschreven. Het gaat om een boek van 0,5 bij 0,7 meter. De presentatie van het boek...
Luchtvaartmaatschappij KLM heeft opnieuw een topchef gestrikt. De Belgische driesterrenchef Peter Goossens heeft drie menu’s ontwikkeld voor de World...
Planking, de hype met het plat op de buik liggen op een bij voorkeur vreemde plek, is nu ook gesignaleerd in de horeca. In de keuken van...
Sergio Herman van restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis is voor zijn vakbroeders nog steeds de beste kok van Nederland. Dat blijkt uit de top-20...
De Chef’s Irish beef club, de selecte groep Nederlandse chef-koks die met Iers rundvlees werken, was afgelopen weekend op bezoek in het land van...