
Tjitze van der Dam en Godfried van der Lugt van Gault&Millau Nederland organiseren de vierde editie van 24H Chefs. 24 uur chefs koken dan 24 uur lang...
Tjitze van der Dam en Godfried van der Lugt van Gault&Millau Nederland organiseren de vierde editie van 24H Chefs. 24 uur chefs koken dan 24 uur lang...
Na drie edities van Wijnmakers & Chefs in Chateau Het Scheepvaartmuseum Amsterdam, is nu de vierder editie gepland.
Tjitze van der Dam verlaat de keuken van het QO hotel in Amsterdam en gaat aan de slag bij het Waldorf Astoria. Hij gaat er werken met Sidney Schutte.
Het 24 uurs event van 24H Chefs, waarin 24 Topchefs koken voor het goede doel start op zondagochtend 17 februari 2019 om 00:00 uur. Samen zullen zij...
Op zondag 17 februari 2019 om 00:00 uur gaat de derde editie van 24H Chefs van start, waarbij 24 topchefs 24 uur achter elkaar koken voor het goede...
Chef Tjitze van der Dam verlaat het Ink Hotel in Amsterdam. Hij maakt de overstap naar het nog te openen QO hotel in de stad. Daar gaat hij naast Luc...
Hollandse klassiekers als appeltaart, arretjescake, hutspot en saucijzenbroodjes, worden beschreven in het kookboek Hollandse klassiekers van Tjitze...
Het enthousiasme van de teamleden en het sterk uitvoeren van de finaleopdracht hebben het managementteam van INK Hotel Amsterdam, onder leiding van...
Tjitze van der Dam, de initiatiefnemer van het marathondiner met 24 sterrenchefs voor het goede doel Dance4Life, heeft de samenwerking met Groupon om...
De laatste kaarten van het marathondiner van 24 sterrenchefs voor Dance4Life worden via Groupon verkocht voor de helft van de originele prijs, 125...