
Topkok Yotam Ottolenghi wint de Johannes van Damprijs. Hij krijgt de onderscheiding vanwege zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de gastronomie.
Topkok Yotam Ottolenghi wint de Johannes van Damprijs. Hij krijgt de onderscheiding vanwege zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de gastronomie.
Chef-kok Jan Smink reist zondag met zijn team naar het Franse Lyon voor de wereldfinale van de prestigieuze Bocuse d'Or. Deze wedstrijd wordt wel de...
Op initiatief van Hanos-medewerkers Rolf Hoekstra en Pieter Lenstra wordt op 12 februari een benefietdiner georganiseerd in restaurant Het Ambacht in...
Tweesterrenchef Edwin Vinke van het Zeeuwse restaurant De Kromme Watergang is een van de drie Europese sterrenchefs die op dinsdag 20 september,...
Festival Japies Hof, waarvan de eerste editie op 2 juli plaatsvindt op het terrein van de Jaap Eden Baan in Amsterdam, koppelt een muzikaal programma...
Zes topkoks, goed voor vijf Michelinsterren, gaan op 14 maart samen met leerlingen van Zadkine Horeca de keuken in om voor Kika een 6-gangendiner te...
De Belgische chef-kok Jeroen Meus – die dit jaar zijn zaak Würst in Leuven opende – zegt dat vijf dagen met een worstenkraam op festival Rock...
Tweesterrenchef Moshik Roth en de Duitse driesterrenchef Thomas Bühner hebben de handen ineen geslagen voor een uniek diner tijdens het event ‘Chefs...
Voormalig sterkok Michel Louws kookt vanaf donderdag 18 juni tot en met 20 september 2015 in het pop up restaurant Timmerfabriek Vlissingen.
De medewerkers van restaurant Bij Qunis in Lijnden, hebben sinds kort bedrijfskleding die speciaal voor hen ontworpen is door het kledingmerk Cast...