
Zondagavond 29 mei maakte Valuas uit Venlo vroegtijdig zelf bekend dat Michelin heeft besloten de ster voor hun restaurant niet te prolongeren.
Zondagavond 29 mei maakte Valuas uit Venlo vroegtijdig zelf bekend dat Michelin heeft besloten de ster voor hun restaurant niet te prolongeren.
Het mooie porselein en het glaswerk staan wéér werkloos in de kast door de horeca-lockdown. De kartonnen bekertjes zijn terug van weggeweest en...
Meesterkoks Erik van Loo en Eric Swaghoven, eigenaren en chefs van respectievelijk Parkheuvel** en Valuas*, verenigen hun kookkunsten en zullen op 8,...
Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft 13 totaal vernieuwde hotelkamers in gebruik genomen. Bij de inrichting is de natuur gebruikt als...
Op 22 oktober jl. vond de finale plaats van de Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd voor Nederlandse chefs en sommeliers bij Kookschool Keizer Culinair...
Sander van Zantvliet, sous bij sterrestaurant Valuas in Venlo, is de Nederlandse winnaar van de 52e Benelux finale van de Prix Culinaire Le...
Eric Swaghoven van sterrestaurant Valuas in Venlo heeft een Koningsbitterbal ontwikkeld. De knaloranje bitterbal is gevuld met pompoen en...
Meer dan twintig jaar werkten de broers Marcel en Eric Swaghoven samen in hotel, brasserie en sterrestaurant Valuas in Venlo. 'Echter zijn we op een...
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keuken. Lam asperges en...
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keukens. Lam, asperges en...