
De opkomst van bier is ook de opkomst van bier- en spijscombinaties. Maar waar de bierrevolutie in Nederland inmiddels al aardig op weg is, staat het...
De opkomst van bier is ook de opkomst van bier- en spijscombinaties. Maar waar de bierrevolutie in Nederland inmiddels al aardig op weg is, staat het...
Horecaondernemers en (voormalig) Terras Top 100-winnaar, Arnoud Schimmel van Van Speijk restaurant in Egmond aan Zee en Arwin Versteyne van Brasa...
Ondanks het matige weer, heeft het gros van de horecaondernemers het terras geopend. Veel ondernemers zien het vooral als een goede manier om het...
Arnoud Schimmel zit al tientallen jaren in het vak en won in 2015 met zijn restaurant Van Speijk de Terras Top 100, een competitie waar hij...
Alexandra Viersma en Arnoud Schimmel zijn de doorgewinterde ondernemers van Restaurant van Speijk in Egmond aan Zee. Een horecabedrijf met een groot...
Gastvrijheid en horeca zijn één. Maar Arnoud Schimmel, van restaurant Van Speijk heeft dat in zijn zaak geoptimaliseerd. Het zijn de details, de...
Passen en meten. Menu’s veranderen. Puzzelen met stoelen en tafels. Regeltjes doorspitten, overleggen met de gemeente, medewerkers instrueren. De...
Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus. Misset Horeca vraagt diverse ondernemers hoe zij omgaan met de sluiting van hun zaak en de...
Kijk, Egmond aan Zee is natuurlijk sowieso een fijne bestemming. Maar als we dan ook nog eens naar een adresje als Van Speijk mogen, dan worden we...
Het Egmondse restaurant Van Speijk, winnaar Terras Top 100 2015, heeft een relikwie van de gelijknamige Nederlandse zeeheld weten te bemachtigen. Het...