
De Librije in Zwolle, de Piloersemaborg in Den Ham en Aan Zee in Oostvoorne zijn de eerste drie restaurant die een Gouden Schaal ontvangen voor hun...
De Librije in Zwolle, de Piloersemaborg in Den Ham en Aan Zee in Oostvoorne zijn de eerste drie restaurant die een Gouden Schaal ontvangen voor hun...
De Lekker 500 van 2015 telt meer dan tachtig nieuwe namen. De nieuwste editie zet Librije’s Zusje in Amsterdam als hoogste nieuwe binnenkomer op 50,...
Nog even en dan is de naam Vork (echt) uit het straatbeeld verdwenen. Snackbar Vork aan de Veemkade in Amsterdam is de laatste cafetaria die...
Het kookboek ‘Echt eten’ van chef-kok Jonathan Karpathios van restaurant Vork & Mes in Hoofddorp is genomineerd voor de titel Kookboek van het Jaar...
Zojuist is in een afgeladen discotheek Brothers in Bunnik de Cafetaria Top 100 van 2011 bekend gemaakt. Bekijk in dit overzicht de beste honderd...
Restaurant Vork & Mes in Hoofddorp serveert zondag 22 juli een diner voor klanten van de Voedselbank Haarlemmermeer. Ondernemer Jonathan Karpathios...
De Association of Food and Beveragement Management (AF&BM) houdt op 24 september een groentecongres waarbij een deel van het middagprogramma plaats...
De Franse topkok Alain Passard komt naar Nederland. Passard, goed voor drie Michelinsterren en misschien wel de beroemdste groentechef ter wereld, is...
Het einde nadert voor cafetariaformule Vork. Nog voor de zomer worden de laatste twaalf vestigingen omgebouwd tot Kwalitaria, dat eveneens onderdeel...
Als het aan formulebeheerder Fast Food Concepts (FFC) ligt, worden de zes Super Snack vestigingen van het eerste uur omgevlagd tot Kwalitaria’s. Dat...