
Inge Oosterhoff was nog maar net general-manager van We Canteen - D&B The Facility Group toen corona uitbrak. ‘Het was een vreemde periode, die ons...
Inge Oosterhoff was nog maar net general-manager van We Canteen - D&B The Facility Group toen corona uitbrak. ‘Het was een vreemde periode, die ons...
Kleinere kantoren of bedrijfsverzamelgebouwen ontberen vaak een volwaardig bedrijfsrestaurant. Omdat daar wel vraag naar is, ontwikkelde We Canteen,...
Ook ingebed in de organisatie van de D&B The Facility Group, blijft We Canteen opereren als de zelfstandige, innovatieve cateraar die het altijd was.
Opgericht in 2012 maakte We Canteen hierna al snel naam door op universiteiten en in hoofdkantoren van grote bedrijven foodcourts in te richten,...
Het vooraanstaande technologiebedrijf ging op zoek naar 'de ultieme foodbeleving' en kwam terecht bij het relatief jonge bedrijfshoreca-concept We...
Duurzaamheid, vitaliteit, circulariteit, een voorkeur voor lokaal, en no waste. Geen cateraar kan er vandaag de dag nog omheen. Het komt naar voren...
Street-, tech-, comfort, fast casual, mood en instagrammable food, dát is het eten van vandaag en van morgen. En als je al die hippe hapjes gaat...
Cateraar We Canteen gunt start-ups van het Amsterdamse Kitchen Republic een podium voor hun verrassende en innovatieve producten door deze aan te...
Niemand zal mij tegenspreken als ik beweer dat het belangrijk is om te blijven ontwikkelen, en je producten of diensten te blijven vernieuwen en...
Dat een Misset Catering Award gewild is ondervonden Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen van We Canteen. Hun award werd gestolen.