
Liemès Food District in Utrecht was in januari 2021 al ready to go, alleen miste nog één detail: ondernemers om de 11 keukenunits te huren. Het...
Liemès Food District in Utrecht was in januari 2021 al ready to go, alleen miste nog één detail: ondernemers om de 11 keukenunits te huren. Het...
Bij het opzetten van zijn 50e en grootste Apple-winkel moest de Utrechtse ondernemer Ed Bindels (helemaal rechts) ook horeca toevoegen. Na een proces...
Als lekker reizen er momenteel door de coronacrisis niet zit, kunnen we gasten wel de smaken van de vakantielanden aanbieden door ze te integreren in...
Al’Fez is een reeks producten geïnspireerd door de keukens van Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Opgericht door food liefhebber Sam Jacobi, werden...
Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in.
Cater Collective is live met een vernieuwend platform. Met een community van cateraars uit diverse culturen wordt catering en kookworkshops...
Het gaat goed met horecazaken die een all-you-can-eat formule hanteren met verschillende keukens onder één dak. Het aantal van deze concepten én de...
De quickservice is een van de weinige segmenten in de foodservicemarkt waar groei in zit. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Datlinq. Andere...
Mekkafood heeft haar naam gewijzigd. De voedselproducent heet voortaan Pure Ingredients. Aanleiding voor de naamswijziging zijn nieuwe ontwikkelingen...
Een menu dat is gebaseerd op de Engelse fish and chips, maar is aangepast aan de Nederlandse smaak. Dat is de filosofie van London Fish ’n Chips in...