
De Nierstichting organiseert van 9 tot en met 15 mei 2022 voor de vierde keer de landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse, waarin aandacht is...
De Nierstichting organiseert van 9 tot en met 15 mei 2022 voor de vierde keer de landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse, waarin aandacht is...
Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland, Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam en Egon van Hoof van MOS in Amsterdam gaan livestream...
Sterchef Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland gaat op pad met een SRV-Wagen. SRV staat in zijn geval voor Sterrenchef Rijdt Voor. Het...
Jarno Eggen, patron cuisinier van Restaurant De Groene Lantaarn – bekroond met twee Michelinsterren - gaat drie dagen koken in het restaurant van...
De Gashouder op de Westergas in Amsterdam wordt in juli en augustus omgetoverd tot het grootste anderhalvemeter restaurant van Nederland....
‘Het grootste drive-thru evenement van Nederland,’ zo kondigen de chefs hun bijzondere samenwerking aan. Op zondag 24 mei kunnen gasten een route...
Het benefietdiner voor de Nederlandse deelname aan de Bocuse d’or wordt verplaatst. Het zou maandag 23 maart plaatsvinden bij restaurant ’t...
Er zijn twee nieuwe chefs toegevoegd aan de lin-up voor het benefiet diner voor de Nederlandse deelname aan de kookwedstrijd Bocuse d’Or. De...
Martin en Carla van Bourgonje hebben met hun Hotel-Restaurant Merlet in Schoorl dit jaar twintig jaar een Michelinster. Dit vierden ze met oud-chefs...
Wilco Berends, chef en eigenaar van sterrestaurant De Nederlanden in Vreeland, is maandag 26 maart geïnaugureerd tot SVH Meesterkok. Hij legde op 15...