
Ondanks het matige weer, heeft het gros van de horecaondernemers het terras geopend. Veel ondernemers zien het vooral als een goede manier om het...
Ondanks het matige weer, heeft het gros van de horecaondernemers het terras geopend. Veel ondernemers zien het vooral als een goede manier om het...
Routing, efficiency en personeel. Het zijn drie speerpunten voor Judith en Barry Zwinkels, die in 2014 de Terras Top 100 wonnen met hun Lakehouse...
Barry en Judith Zwinkels weten de efficiency en logistiek in hun bedrijf optimaal in te richten. Hun Wollebrand Lakehouse is een schoolvoorbeeld van...
De horeca mag onder verscherpte maatregelen, mits het coronavirus onder controle blijft, weer open op 1 juni. De beperkingen hebben op de ene...
Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus. Misset Horeca vraagt diverse ondernemers hoe zij omgaan met de sluiting van hun zaak en de...
Ondernemers die hun zaak verbouwen doen dat om verschillende redenen. De één wil groter, de ander wil meer ruimte zonder dat er per sé meer gasten...
Restaurant van Speijk uit Egmond aan Zee van ondernemers Arnoud Schimmel en Alexandra Viersma is de nieuwe aanvoerder van de Terras Top 100 van...
Na drie jaar in de eregalerij mag Paal 10 na de winst in 2011 in 2015 weer meedoen aan de Terras Top 100 van Misset Horeca. Het bedrijf knalt de...
De uitreiking van de Terras Top 100 2015 vond in een zonovergoten Honselerdijk plaats, bij Party en Waterskicentrum Wollebrand, de winnaar van vorig...
In de Terras Top 100 komen lukt niet zonder een goed team. Hoe gaan Wollebrand, grand-cafe Soestdijk en Landgoed het Rheins in Enter om met hun...