Alles over Yamazato

Chef Hiroaki Yamamoto van restaurant Yama* in Rotterdam

Yama* in Rotterdam, waar gasten geen parfum droegen, sluit plots de deuren

Het populaire, maar kleine restaurant Yama* in Rotterdam is heel plotseling dichtgegaan. Chef Hiroaki Yamamoto en gastvrouw Yuko Nakamori gaan beiden hun eigen weg, zo hebben ze aangekondigd.

Hotel Okura viert 50-jarig jubileum

Hotel Okura viert 50-jarig jubileum

50-jarig jubileum Hotel Okura wordt gevierd met The Art of Okura. Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment is het vijfsterrenhotel toegewijd om gasten een ultiem gevoel van gastvrijheid te laten ervaren.

V.l.n.r. Managing Director JETRO Amsterdam Yoshitoku Takahashi, Chef de Cuisine Teppanyaki Restaurant Sazanka Kazuki Onodera, Afgevaardigde van de Japanse ambassade in Nederland Yoshiko Kijima, Executive Chef & Manager Yamazato en Sazanka Masanori Tomikawa, General Manager Hotel Okura Amsterdam Emmy Stoel.

Yamazato en Sazanka ontvangen certificaat voor gebruik authentiek Japanse ingrediënten

Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka - de twee gerenommeerde Japanse restaurants van Hotel Okura Amsterdam - hebben als eerste restaurants in Nederlands de certificering ontvangen voor bedrijven in het buitenland die Japans eten ondersteunen.

Yamazato: expositie van houtsnijwerk en sake proeverij

Yamazato: expositie van houtsnijwerk en sake proeverij

Michelinster- restaurant Yamazato, van Hotel Okura Amsterdam, staat in oktober 2018 in het teken van kunst in meerdere verschijningsvormen. Yamazato haalt de karakteristieke houtsnijkunst van de Hida Takayama regio naar Amsterdam met een tijdelijke expositie.

Isabel Steinhauer nieuwe Director of F&B Hotel Okura

Isabel Steinhauer nieuwe Director of F&B Hotel Okura

Isabel Steinhauer is als Director of Food and Beverage aangesteld voor Hotel Okura Amsterdam en verantwoordelijk voor de vier restaurants van het hotel.

Onno Kokmeijer van Ciel Bleu kookt meer voor KLM

Onno Kokmeijer van Ciel Bleu kookt meer voor KLM

Onno Kokmeijer van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam, gaat meer gerechten bereiden voor de KLM. Welke gerechten op welke vluchten?

Binnenkijken na restyling Yamazato* Amsterdam

Binnenkijken na restyling Yamazato* Amsterdam

Na een verbouwing van drie maanden gingen maandag 9 maart de deuren open van het vernieuwde Yamazato in hotel Okura Amsterdam. Binnenkijken na restyling Yamazato* Amsterdam

Photo Republic

Yamazato* in Okura Amsterdam vernieuwd

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Yamazato in hotel Okura Amsterdam heeft een grootscheepse verbouwing ondergaan. In de nieuwe inrichting is ...

Fons Klapper

Fotoreportage receptie Alliance Gastronomique

Okura Amsterdam was zondag 18 januari decor voor de nieuwjaarsreceptie van Alliance Gastronomique. Er waren bijna 600 mensen, veelal vaste gasten van de ...

Video: Okura-gm Emmy Stoel over ster Sazanka

Video: Okura-gm Emmy Stoel over ster Sazanka

Sazanka is het vierde restaurant in Hotel Okura Amsterdam dat is bekroond door Michelin. In de gids voor 2015 is het opgenomen met een ster, samen met ...