
MealCompany uit Nieuwkoop heeft met de Caterer een coronaproof-maaltijdautomaat. Onbemande catering kan in de coronatijd dienen als alternatief of...
MealCompany uit Nieuwkoop heeft met de Caterer een coronaproof-maaltijdautomaat. Onbemande catering kan in de coronatijd dienen als alternatief of...
Hoe zorg je ervoor dat ook senioren met minder eetlust voldoende gevarieerd en gezond blijven eten? Het Voedingscentrum sprak met zeven...
De druk op het ziekenhuis in Uden was tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis extreem en ongekend hoog. Ondanks de hectiek en het intense verdriet...
Lekker eten maakt een mens gezonder én gelukkiger. Ron Zwitserlood werkte een kwart eeuw als maître op hoog culinair niveau bij Landgoed Groot...
Martin Ambachtsheer werkte 20 jaar in de keukens van zorgcentra. Werd voorheen op catering in de zorg flink bezuinigd, inmiddels wordt het belang van...
De naam van het voedingsconcept van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is Met Aandacht Aan Smaak & Service: MAASS. Vijf keer per dag kan de patiënt...
Gezonde en duurzame voeding als het ‘nieuwe normaal’ in de zorg. Met die ambitie starten verschillende organisaties binnenkort initiatieven voor...
Koks in de zorg beschikken niet altijd over genoeg kennis van ingrediënten om de beste maaltijd voor een patiënt te bereiden. Daarom hebben Stichting...
Al tijdens zijn eerste baantje in de horeca schrok Thomas Luttikhold van de hoeveelheden prima voedsel die werden weggegooid. ‘Het probleem van...
Ipse de Bruggen is de grootste aanbieder van begeleid werken en wonen voor mensen met een beperking in Zuid-Holland. In het bedrijfsrestaurant bij...