Alles over Zuid-amerikaans

Nikkei-chef Luis Rojas zet bij  BlueBlood Peruaanse pareltjes op de kaart

Nikkei-chef Luis Rojas zet bij BlueBlood Peruaanse pareltjes op de kaart

BlueBlood verwelkomt internationaal bekend Nikkei-chef Luis Rojas uit Peru. Hij ondersteunt als 'chef de cuisine' de keukenbrigade en zal ze alle...

Taco Mundo viert 20-jarig jubileum met vegan chili con carne

Taco Mundo viert 20-jarig jubileum met vegan chili con carne

Taco Mundo slaat ter ere van het 20-jarige bestaan de handen ineen met Plnt, het Nederlandse merk dat plantaardige vleesopvolgers biedt. Om dit...

Wedstrijd resulteert in nieuwe gerechten voor de zorg

Wedstrijd resulteert in nieuwe gerechten voor de zorg

Een receptenwedstrijd onder medewerkers van Marfo heeft geresulteerd in tien nieuwe gerechten. Het zijn Surinaamse, Marokkaanse, Turkse, Indonesische...

Oud cateringmanager wint wedstrijd lekkerste saus van Nederland

Oud cateringmanager wint wedstrijd lekkerste saus van Nederland

Met zijn Hot Jungle saus heeft oud cateringmanager Bart van Loon de wedstrijd Lekkerste saus van Nederland van Snackkoerier en Remia gewonnen. Hij...

Argentijnse snackbar voor Kampen

Argentijnse snackbar voor Kampen

Kampen krijgt een nieuwe snackbar gestoeld op de Argentijnse keuken. Los Ché zoals de cafetaria gaat heten, is een initiatief van Carlos en Gaby Ras,...

Kleyweg maakt Aller-Lekkerste Broodje

Kleyweg maakt Aller-Lekkerste Broodje

Helma Kleyweg van Kleyweg Stadskoffiehuys uit Delft is vanochtend op de Horecava uitgeroepen tot winnaar van het <L CODE="C05">Aller-Lekkerste...

Geen importstop op MKZ-vlees Uruguay

Europa staat de import van MKZ-vlees uit Uruguay toe, ondanks verzet van Nederland. Minister Brinkhorst (Landbouw) heeft dat donderdag in de Tweede...

Internationale keuken Rotterdam groeit

Internationale keuken Rotterdam groeit

De havenstad Rotterdam groeit uit tot een culinaire pleisterplaats van formaat, zo blijkt uit de cijfers van Marketing Rotterdam. In tien tot...

Dobson & Uzcudun levert kwart van omzet in

Dobson & Uzcudun levert kwart van omzet in

Dobson & Uzcudun, de groep met elf Argentijnse, Spaanse en Mexicaanse restaurants in het centrum van Amsterdam, heeft een forse omzetval gemaakt...

Mediterrane keuken groeit het snelst in ons land

Het aantal restaurants met een Mediterrane keuken is afgelopen jaar gestegen met bijna dertig procent. Begin dit jaar waren er 204 restaurants met...