Gedistilleerd

Opkomst van Nederlandse whisky: al 30 distilleerderijen

Opkomst van Nederlandse whisky: al 30 distilleerderijen

Goede whisky komt uit Schotland, Ierland of de VS. Toch? Niet helemaal: aan dat rijtje kan inmiddels ook Nederland worden toegevoegd. Nederlandse...

La Nostra Gigi: 'Kleurrijke trattoria, rode cocktailbar en lounge met tijgerprints'

La Nostra Gigi: 'Kleurrijke trattoria, rode cocktailbar en lounge met tijgerprints'

Benjamin van Roekel wilde met zijn nieuwe Italiaans shared dining-concept La Nostra Gigi iets vernieuwends neerzetten in de Amsterdamse Pijp. Het...

Cocktailrecept voor de feestdagen: warme punch

Cocktailrecept voor de feestdagen: warme punch

Gin Mare komt met een cocktailrecept voor de feestdagen: een warme punch met een vleugje speculaas en tijm.

Hachi: late night cocktailbar met humor en funcky interieur

Hachi: late night cocktailbar met humor en funcky interieur

Hachi is een nieuwe late night cocktailbar in de Amsterdamse Pijp. 'Luxe cocktails, het spin & win-spel en funky interieur zorgen voor een nieuwe...

Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije

Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije

Welke veranderingen ziet driesterrenrestaurant De Librije bij de gasten als het gaat om dranken? Gastvrouw Thérèse Boer doet het uit de doeken...

Recepten voor cocktailbites  Sergio Herman

Recepten voor cocktailbites Sergio Herman

Sergio Herman bedacht drie borrelhapjes voor bij een cocktail. Ideaal voor de borrelkaart komende feestdagen. Hierbij de recepten.

Tropisch restaurant en cocktailbar The Boathouse

Tropisch restaurant en cocktailbar The Boathouse

Voor Enes Gulen startte met The Boathouse, runde hij samen met compagnons verschillende horecazaken, waaronder De Botanist in Breda. Hij verkocht...

The Nacho Bar: 6 medewerkers voor 120 couverts; helft omzet uit cocktails

The Nacho Bar: 6 medewerkers voor 120 couverts; helft omzet uit cocktails

Waar veel horecaondernemers vastlopen vanwege personeelstekort, heeft Charles Veerkamp een concept ontwikkeld dat helemaal gericht is op lage...

Koffie en thee geven extra dimensie aan cocktails

Koffie en thee geven extra dimensie aan cocktails

In veel cocktails is koffie een welkome toevoeging. Datzelfde geldt voor thee. Door thee te gebruiken, worden de andere ingrediënten in de cocktail...

Mads Voorhoeve maakt mooie mixers op Terras Kickstart

Mads Voorhoeve maakt mooie mixers op Terras Kickstart

Ruim 10 jaar lang draait Mads Voorhoeve mee op het hoogste niveau onder de bartenders. Tijdens de Terras Kickstart geeft hij tips om mixers goed op...