
Een snackbar runnen is weer anders dan een restaurant bestieren. En een hoteleigenaar heeft te maken met andere risico’s dan een caféhouder. Wil je...
Een snackbar runnen is weer anders dan een restaurant bestieren. En een hoteleigenaar heeft te maken met andere risico’s dan een caféhouder. Wil je...
Ondernemen brengt risico’s met zich mee, dat hoef je in deze tijd niemand meer te vertellen. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker...
Verzekeraar De Goudse en dochtermaatschappij De Zeeuwse houden een speciale actie om hun horecarelaties te ondersteunen. Alle 605 medewerkers van de...
Ben je door corona begonnen met een afhaal- en of bezorgservice? Of heb je je terras uitgebreid? Wil je als horecaondernemer overleven in corona-tijd...
De terrassen zijn weer open en het wordt weer drukker. Het risico op een ongeval in je horecazaak neemt toe. Met alle gevolgen van dien: je werknemer...
Steeds meer koks ervaren (veel) stress op het werk en kampen met burn-out-klachten. Valt je kok uit? Dan vind je als horecaondernemer door het...
Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker dat jij goed verzekerd bent.
Sinds 5 jaar bouwen Anuschka en haar man Wim met succes aan hun droom: bezoekers van Den Haag een thuisgevoel bieden in hun boutique hotel aan het...
Valt een van je medewerkers langdurig uit door ziekte en wil je als horecaondernemer liever helemaal geen gedoe? Dan kun je sinds dit najaar kiezen...
Het is weer zomer. Dat betekent topdrukte op je terras. Ervaren personeel ligt niet voor het oprapen en goed inwerken van flexibel personeel schiet...