Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Artikelen van en over DRV

Meer over DRV
Gratis webinar horeca en corona: hoe ga je om met je medewerkers?

Gratis webinar horeca en corona: hoe ga je om met je medewerkers?

De coronacrisis slaat ongenadig hard toe onder horecaondernemers die alweer ruime tijd gesloten moeten blijven. Veel horecaondernemers richten zich...

‘Scenarioplanning geeft ons houvast in deze onzekere tijden’

‘Scenarioplanning geeft ons houvast in deze onzekere tijden’

Voor eigenaren Mark Elling en Jasmijn Plettenburg is er maar één vraag die er nu echt toe doet: hoe gaat de horecabranche zich de komende periode...

Stappenplan voor succesvolle scenario’s in de horeca

Stappenplan voor succesvolle scenario’s in de horeca

Elke verandering, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op uw horecaonderneming. Het is daarom belangrijk de ontwikkelingen rondom uw bedrijf op...

‘Door ons dashboard baseer ik mijn keuzes niet alleen op gevoel’

‘Door ons dashboard baseer ik mijn keuzes niet alleen op gevoel’

Een splinternieuw pand, vijf mensen in dienst en een groeiend aantal klanten. Eigenaren Mark Elling en Jasmijn Plettenburg van De Ruiter Catering in...

Gratis webinar horeca en corona: hoe staat je bedrijf er eind 2020 voor?

Gratis webinar horeca en corona: hoe staat je bedrijf er eind 2020 voor?

Nu alle horecazaken verplicht dicht moeten blijven, lopen omzet en resultaat terug terwijl de kosten gewoon doorlopen. In een webinar op 30 april...

Tekort aan liquiditeit door corona? Dit zijn de financieringsmogelijkheden

Tekort aan liquiditeit door corona? Dit zijn de financieringsmogelijkheden

Nu alle horecazaken de deuren moeten sluiten loopt de omzet en het resultaat terug, terwijl er nog wel kosten en uitgaven zijn. Hierdoor ontstaan...

Zo vraag je uitstel betaling belasting aan

Zo vraag je uitstel betaling belasting aan

Door het verplicht sluiten van alle horecazaken in Nederland zijn veel liquiditeitsproblemen ontstaan. Het kabinet heeft daarom een versoepeling...

  1. Brouwerij opent eerste bierspa van Nederland

  2. Michelin onthult tien nieuwe namen voor de gids 2023

  3. Gemeente zorgvuldig bij toekenning omgevingsvergunning

  4. Marijn van de Worp (ex-Fizzy) verder als chef bij bekend wellnesshotel

  5. Boutique-hotel De Witte Dame opent in Abcoude

  6. Sircle Collection gaat hotel met nieuw merk openen in Rotterdam

3x per week op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je nu in voor de Missethoreca.nl nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap. Laat je inspireren door de video & fotoreportages, recepten, interviews en blogs.
Bekijk vacatures
  1. 3WO groep opent 30e zaak: brasserie Polly Goudvisch

  2. Binnenkijken bij Matelief: 'Felle kleuren en gewaagde kunst'

  3. Brasserie Woodz getransformeerd tot all-day concept

  4. Metamorfose voor restaurant 't Nonnetje**

  5. Kita van Bjorn van Dijl: spectaculair design en plafond

  6. Odille van Casimir Evens: 'Een zwarte keuken als statement'

  7. Binnenkijken bij Elea in Den Haag: 'Verwijzingen naar Griekenland'

  8. Winnaars Gault&Millau Awards in beeld

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen