'Ik moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in ons hotel'

'Ik moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in ons hotel'

Sinds 5 jaar bouwen Anuschka en haar man Wim met succes aan hun droom: bezoekers van Den Haag een thuisgevoel bieden in hun boutique hotel aan het...

MKB-Verzuim-Ontzorg-Verzekering of reguliere verzuimverzekering?

MKB-Verzuim-Ontzorg-Verzekering of reguliere verzuimverzekering?

Valt een van je medewerkers langdurig uit door ziekte en wil je als horecaondernemer liever helemaal geen gedoe? Dan kun je sinds dit najaar kiezen...

Topdrukte op je terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer

Topdrukte op je terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer

Het is weer zomer. Dat betekent topdrukte op je terras. Ervaren personeel ligt niet voor het oprapen en goed inwerken van flexibel personeel schiet...

Brandschade in je restaurant? Voorkom dat je je zaak moet sluiten

Brandschade in je restaurant? Voorkom dat je je zaak moet sluiten

De eigenaar van Jade City in Biddinghuizen ondervond het aan den lijve: door brand kan je zaak een flinke tijd stil komen te liggen. Je loopt dan...

Arbeidsongeschiktheids-verzekering duur? 4 tips voor een betaalbare AOV-premie

Arbeidsongeschiktheids-verzekering duur? 4 tips voor een betaalbare AOV-premie

Lange diensten waarbij je veel moet staan en tillen: als horecaondernemer weet je waarschijnlijk niet beter. Overbelasting van je rug, schouders of...

Ziekteverzuim voorkomen: tips van Bas de Ruiter en Reinout Ezinga

Ziekteverzuim voorkomen: tips van Bas de Ruiter en Reinout Ezinga

Lig jij ook wakker van personeelstekort? Uit onderzoek van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) blijkt dat de helft van de ondervraagde...

Hoe houd je ziekteverzuim van flexwerkers betaalbaar?

Hoe houd je ziekteverzuim van flexwerkers betaalbaar?

Horecaondernemers komen steeds moeilijker aan goed personeel. Dit blijkt ook uit een lijst van beroepen met moeilijk vervulbare vacatures dat het UWV...