
Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche werkte al als sous-chef...
Tom Vinke is als volwaardig compagnon toegetreden in restaurant De Kromme Watergang. De zoon van eigenaren Edwin en Blanche werkte al als sous-chef...
Het aspergeseizoen gaat binnenkort weer van start. Asperges zijn een mooi en lekker product om een speciaal, tijdelijk menu mee te maken. Maar hoe...
Iedere maand maakt Michelin enkele restaurants bekend die in de Michelin Gids Nederland 2023 zullen worden opgenomen. Voor de maand maart zijn tien...
Michelin biedt gasten al meer dan 120 jaar een selectie van de beste restaurants en hotels. Eerst in Frankrijk, later in Europe en inmiddels over de...
Polly Goudvisch in Amsterdam is het vijfde lid van de Familie Goudvisch van 3WO horeca groep. Deze familie brengt met hun cafés een ‘ode aan de...
Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde...
Smits Uien is hard op weg dé uiensnijspecialist van Europa te worden. Horecaondernemers in binnen- en buitenland profiteren steeds vaker van het...
Lavazza presenteert een recept voor Pasen van een lunchgerecht. Het gerecht is bereid met een bijzonder ingrediënt: koffie. Verras je gasten met een...
Jan Smink mag dan de meest gerenommeerde wedstrijdkok van het land zijn, na het winnen van de Prix Taittinger in Londen, kondigde hij aan dat het...
De presentatie van de Michelingids vindt dit jaar plaats op maandag 24 april 2023. Een chefswissel, (tijdelijke) sluiting, conceptwijziging, of...
Keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers de...
Een Michelinster, je durft er niet op te hopen... maar stel dat? Dan wil je toch ook goed voorbereid zijn op de explosie aan gasten die de vermelding...
De aanwezigheid van een inspecteur zorgt meestal voor spanning in een restaurant. Maar hoe ontdekten chefs dat ze een Michelin-inspecteur in hun...
Hoe krijg je als restaurant een Bib Gourmand van Michelin. Misset Horeca beantwoordt de vraag.
Matelief is de nieuwe hotspot in de Rotterdamse Oude Haven. Bekende zeevaarders uit de geschiedenis komen hier weer tot leven.
Vasthouden aan het oude en tegelijkertijd vernieuwen waar het kan. Dit is in één zin hoe Deko Holland zich steeds nadrukkelijker profileert binnen de...
Tijdens de coronaperiode kwamen veel restaurants noodgedwongen achter de kracht van bezorgen en afhalen, waarna ze het tot een succesvol onderdeel...