
Binnenkijken bij Brasserie Margaux
Brasserie Margaux is geopend als zusje van Café Garçon in Amsterdam. Achter de schermen is de afgelopen maanden intensief gewerkt aan de renovatie...

Loetje opent nieuwe vestiging in Hilversum
Loetje opent het 36e restaurant in Hilversum. Na een grote verbouwing is de nieuwe vestiging op 1 december geopend. Het restaurant biedt plaats aan...

Sexy Ventuno Skylounge: 'Aanvankelijk niet de bedoeling zo gedurfd en...
Ventuno Skylounge in Amsterdam van de Ramzy Group op de 21e verdieping van het Ruby Emma Hotel is geënt op de glitter en glamour van de...
Vrijblijvend uitproberen? Lees nu een maand gratis.

Verrijk de borrelkaart met de nieuwste borrelhapjes en sauzen: 18 innovaties
Borrelplanken veroveren in 2024 nog steeds de horeca. Gasten proeven graag van verschillende soorten snacks, bites en sauzen. Misset Horeca...

Binnenkijken bij vernieuwd G7 Restaurant: 'een tikkeltje mysterieus'
G7 Restaurant in Sittard van Danny Meijers en Rik Opstals kreeg een nieuw interieur. Oude kerkelementen worden gecombineerd met modern comfort. De...

Binnenkijken bij Bao Ramen Kitchen: ramenbar met streetfood vibe
Bao Ramen Kitchen in Breda is een nieuwe hippe ramenbar op de Grote Markt in Breda. Het is een uitbreiding van de zaak Bao Asian Kitchen op het van...

Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
Net zoals de prijzen van energie, personeel en ingrediënten is ook de prijs van wijn behoorlijk gestegen. De kerstdagen staan voor de deur en gasten...

Odille in Sint-Oedenrode: Zwarte keuken als centrepiece middenin het restaurant
Drie forse werkbanken van zwart neolith, met daaronder een 'gewone' rvs keuken die door een autospuiter volledig matzwart gelakt is: de keuken van...

Chefs over Kerst 2023: 'Koop slim in en houd het betaalbaar voor gasten'
Veel ondernemers zijn inmiddels bezig met Kerst. Hoe zorg je ervoor dat je je kerstgerechten zo optimaal mogelijk samenstelt. Daarbij gaat het niet...

Creëer de perfecte dessert beleving
Of het nu om tachtig of achthonderd gasten gaat, iedereen wilt een lekker dessert. En als chef wil je natuurlijk van elk dessert een culinair...

Björn de Waal is pas 26, maar runt al twee zaken: 'Altijd in mezelf geïnvesteerd'
Björn de Waal runt op 26-jarige leeftijd feitelijk twee zaken: een fine dining-restaurant en een koffie- en lunchlokaal. De jonge ondernemer en chef...

Inter Scaldes vliegend van start, met twee sterren als doel: 'Heerlijk die adrenaline'
Inter Scaldes is heropend, en daarmee is ook het levensproject van Jeroen en Sanne Achtien officieel van start gegaan. Het jonge stel voelt geen druk...

Yama* in Rotterdam is superpopulair, maar heeft slechts acht couverts: 'Dit past bij me'
Restaurant Yama in Rotterdam heeft plek voor slechts acht gasten, waardoor er elke avond tientallen mensen teleurgesteld achterblijven op de...

Voordelig bezorgen met Bazz E-bikes
Sinds een aantal maanden runnen Stacey de Graaff en Ireen Kouwenberg Into Indo gelegen in het centrum van Venlo. Naast dat de traditioneel...

Rivièra Maison: 'Unieke projecten met oog voor detail'
Rivièra Maison biedt horecabedrijven een totaalpakket op het gebied van aankleding en inrichting. Van styling tot een complete make-over. Daarbij...