Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Collecties over Keuken (1)

Apparatuur

55 items

Op de kaart

87 items

Keuken

Meer over keuken
Bij het kopen van deze (groot)keukenapparatuur krijg je geld terug

Bij het kopen van deze (groot)keukenapparatuur krijg je geld terug

De overheid geeft subsidie bij de aanschaf van apparatuur dat energiezuinig(er) is. Dat is de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Je kunt...

De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria

De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria

De bakwand is de motor van iedere cafetaria. Omzet, kosten, kwaliteit, snelheid, rendement, efficiëntie; het succes van de zaak hangt af van de...

Kookvideo Herman Cooijmans van Eden*: Surf Wellington

Kookvideo Herman Cooijmans van Eden*: Surf Wellington

Chef-kok Herman Cooijmans ontving in 2020 - vlak voor de lockdown - een Michelinster. Hij kon dus nauwelijks profiteren van de publiciteit en de...

Recepturen

Meer Recepturen
Hoe verwerk je groentepuree in desserts?

Hoe verwerk je groentepuree in desserts?

Groente speelt een steeds belangrijkere rol op het menu van Europese restaurants. Naast de gebruikelijke groentegarnituren zien we steeds vaker een...

Recepten voor cocktailbites  Sergio Herman

Recepten voor cocktailbites Sergio Herman

Sergio Herman bedacht drie borrelhapjes voor bij een cocktail. Ideaal voor de borrelkaart komende feestdagen. Hierbij de recepten.

Lees meer over

  • Horecakeuken
  • Menukaarten
  • Recepten
  • Signature dish
  • Borrelhapjes
  • Fingerfood
  • Terras eten
  • Vis en Seizoen
  • Vis en visproducten
  • Foodpairen thee
  • Foodpairing
  • Koelapparatuur
  • Grillapparatuur
  • Kookapparatuur
  • Keukengereedschap
  • Vaatwassers
  • Keukenmanagement
  • Ovens
  • Combi-steamers

Tips voor het maken van een menukaart

Meer over menukaarten
Tien tips voor een optimale beleving aan tafel

Tien tips voor een optimale beleving aan tafel

De communicatie met gasten aan tafel is vaak te standaard. Gasten worden juist blij van leuk, verrassend en anders. Het is helemaal niet moeilijk uw...

Veelzijdige zeebaars

Veelzijdige zeebaars

Zeebaars is een van de favoriete vissen van Sebastiaan TheLoosen, chef-kok bij het Polman's Huis in Utrecht. Niet alleen vanwege de mooie regenboog...

Apparatuur

Meer over apparatuur
14 energiebesparingstips voor vaatwassers

14 energiebesparingstips voor vaatwassers

Verstandig omgaan met energie is en blijft verstandig. Winterhalter deelt energiebesparingstips om het wasproces van vaatwassers te optimaliseren en...

Zomerse temperaturen? Extra opletten met koelapparatuur

Zomerse temperaturen? Extra opletten met koelapparatuur

Koelingen hebben het zwaar te verduren bij zomerse temperaturen. Ze worden extra belast. Een pijnpunt in veel professionele keukens - waar de...

Professionele vaatwassers worden efficiënter en energiezuiniger

Professionele vaatwassers worden efficiënter en energiezuiniger

Horecazaken stellen hoge eisen aan vaatwas- en glazenspoelmachines. Duurzaamheid speelt daarbij een grote rol. Zo is er minder water, elektriciteit...

Receptvideo's Chef's dish

Meer dishes
Kookvideo restaurant Saam: lam met cassoulet, tomatensalade met lamstong en suurvygies

Kookvideo restaurant Saam: lam met cassoulet, tomatensalade met lamstong en suurvygies

De leiding van de keuken van het restaurant Saam ligt bij chefs Jasper Hermans en Thomas Kooijman met Margot Janse als signature chef. Voor Misset...

  1. Faillissementsgolf topzaken houdt aan: weer restaurant met Michelinster bankroet

  2. Eigenaren Auberge Jean & Marie vragen faillissement aan

  3. Portugese tweesterrenchef stelt nieuwe chef-kok restaurant Arca aan

  4. Estée Strooker geeft gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro

  5. De finalisten van de Gouden Koksmuts 2024 zijn bekend

  6. Eindhoven straks potentiële hotspot rijker: tien keukens en drie barren op Strijp-S

Meer restaurantnieuws

3x per week op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je nu in voor de Missethoreca.nl nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap. Laat je inspireren door de video & fotoreportages, recepten, interviews en blogs.
Bekijk vacatures
  1. Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

  2. Jacob Jan Boerma gaat restaurant openen in Limburg

  3. Dennis Huwaë sluit Daalder Atelier

  4. Nieuw en groots event van Gault&Millau met honderd chefs

  5. Janeth Rodriguez nieuwe executive chef Amsterdam Marriott

Meer nieuws over chefs

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen