
De kapsalon bestaat twintig jaar. Volgens de verhalen werd deze in 2003 min of meer toevallig geïntroduceerd, nadat een kapper bij shoarmazaak El...
De kapsalon bestaat twintig jaar. Volgens de verhalen werd deze in 2003 min of meer toevallig geïntroduceerd, nadat een kapper bij shoarmazaak El...
Ben je op zoek naar een nieuwe burger voor jouw menukaart? Volg de vijf tips van Remia om elke hamburger naar een hoger niveau te tillen. Met de...
Vera Stouten van Frietboutique Hillegersberg heeft het NK Loaded Fries 2023 gewonnen. De jury was unaniem enthousiast over haar 'Fries from the...
De hamburger, onwijs populair binnen fastservice en restaurants. Wie heeft er nu niet een mooie hamburger op de kaart staan. En een goede hamburger...
Vegan Mayo van Levo is een volledig plantaardige mayo en is vrij van ei, mosterd, soja en kleurstof.
Een all-time favourite bij burgers, hotdogs maar ook bij tosti’s: ketchup. Wereldwijd enorm populair, maar de échte gourmet burgers en ambachtelijke...
Pokébowls en salades passen binnen de trend van lichter en gezonder eten. Go-Tan helpt de foodprofessional met drie nieuwe kant-en-klare Asian...
Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...
Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten écht kunt verrassen? Hieronder 5 recepten ter inspiratie.
Sergio Herman voor Frites Atelier introduceert nieuwe frites specials voor het nieuwe seizoen. Het gaat om de Chili Con Queso en de Kimchi, Truffle &...
Met haar snackwagen is Shirley Delhij al 17 jaar een begrip in Made en nu heeft ze daar een eethuis aan toegevoegd. Aan de Kerkstraat in het...