
Tips voor juiste verlichting in een horecazaak
Sfeer in een horecazaak is belangrijker dan ooit. Zonder de juiste verlichting komt het interieur vaak niet tot zijn recht en creëer je niet de...

Trap als eyecatcher bij Maddox, de moderne versie van een Irish pub
Breda is sinds kort de eigentijdse bar-kitchen Maddox rijker. In het twee verdiepingen tellende pand kunnen gasten terecht voor lunch, diner, borrel...

Binnenkijken bij vernieuwde Chin Chin Club
De Chin Chin Club is vernieuwd. Sinds 2017 is de club onlosmakelijk verbonden met het Amsterdamse nachtleven.

11 x horecatafel: Dinertafels als decor van beleving
Een horecatafel is meer dan een functioneel gebruiksobject waar gasten aan eten, drinken en werken. Het is de plek waar ze hun horecaervaring...

10 zaken in kerken: goddelijke hotspots voor eten, drinken, slapen en feesten + tips
Horecaondernemers zijn vaak op zoek naar een bijzondere locatie voor hun horecaconcept. Een kerk is zo'n unieke plek. Ze liggen centraal in een dorp...

Wow-effect in je lobby: met deze 11 designelementen creëer je het
De lobby is het eerste en laatste wat gasten zien van je hotel en heeft dus grote invloed op hoe gasten hun verblijf ervaren. Daarom is het van...

5 interieurtrends in hotels voor 2023: vervagende grenzen, rust en natuur
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam op 14 en 15 maart, ging trend-forecaster Vincent van Dijk langs verschillende nieuwe hotels in...

Gerestyled boothotel Botel is stads, kunstzinnig en speels
Na de restyling van de hotelkamers, kregen alle openbare ruimtes van boothotel Bote in Amsterdaml ook een transformatie. De nieuwe look past bij deze...

Vogelthema en natuurlijke materialen bij restyling hotel Prins Hendrik
Prins Hendrik, een hotel met restaurant en bungalowpark op Texel, heeft het hotel en restaurant volledig gerestyled en het aantal kamers uitgebreid....

Zo bouw je een succesvol winterterras: tips voor aankleding en menukaart
Hoe bereid je je het beste voor op de koudere seizoenen met een winterterras? Misset Horeca verzamelde tips van horecaondernemers.

Selva Restaurant biedt 'reis door Amazone- regenwoud'
Op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI is Selva geopend.

Restaurantinterieur: Tips voor de inrichting
Wat komt waar in de zaak als het gaat om restaurant interieur? Hoe gebruik je de beschikbare vierkante meters zo optimaal mogelijk? Tips en tal van...

Binnenkijken bij Gitane: het debuutrestaurant van jonge chef Angelo Kremmydas
Angelo Kremmydas opent zijn eerste café-restaurant Gitane in Amsterdam-West. 'De jonge chef-kok wiens naam de afgelopen jaren op de lippen van de...

Eerste foto's foodmarkt De FAM in Den Bosch
Foodmarkt De FAM in Den Bosch opende op 29 juli deuren voor het publiek. Hier de eerste foto's van het urban interieur en de wereldse gerechten.

Morgan & Mees opent na 2 jaar renovatie tweede hotel
Morgan & Mees Rotterdam opent op 2 augustus de deuren in het monumentale pand aan de Mathenesserlaan in Rotterdam. De voormalige thuisbasis van...

Binnenkijken bij Eurobrouwers brewpub en restobar met mega terras
Eurobrouwers is Schiedam's eerste brewpub en de grootste biergarten van de regio met een terras van ruim 2000 vierkante meter. In een rauwe...