
De kapsalon bestaat twintig jaar. Volgens de verhalen werd deze in 2003 min of meer toevallig geïntroduceerd, nadat een kapper bij shoarmazaak El...
De kapsalon bestaat twintig jaar. Volgens de verhalen werd deze in 2003 min of meer toevallig geïntroduceerd, nadat een kapper bij shoarmazaak El...
Cafetaria-eigenaren Franky van Hintum en Coen van Oosten vertrekken vrijdag 17 februari voor de tiende keer naar de Oekraïne om friet en snacks te...
Na het succes van onze mini Ham & Kaas Kroon introduceert Dero Foods 4 nieuwe hartige producten.
Ben je op zoek naar een nieuwe burger voor jouw menukaart? Volg de vijf tips van Remia om elke hamburger naar een hoger niveau te tillen. Met de...
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...
Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....
Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...
De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis...
Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.
Royal Spelt heeft de eerste volledig biologische bitterballen- en krokettenfabriek in Nederland geopend in Nieuwegein. Eigenaren Fabienne Muller en...
Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...
Peter Oreel van De Zeeuwse Oestermannen heeft een oesterfrikandel ontwikkeld. Een video op het wereldwijde web zette hem aan tot het zelf maken van...
Greenforce heeft een vegan frikandel in poedervorm gelanceerd. Door water toe te voegen aan het poeder, kun je een frikandel vormen.