
Snackspert Eke Bosman schrijft De Ultieme Snackgids
Eke Bosman, op Instagram bekend als Snackspert, brengt een boek uit. Op 14 november verschijnt Snackspert - De Ultieme Snackgids. 'Het is verzameld...

Nieuwe eigenaar voor 'koe tot kroket'-concept Van Bommel
De luxe kroketten en bitterballen van Van Bommel Beef hebben een andere eigenaar. Annerie en Jeroen van Bommel hebben het Achterhoekse Toldijk...

Crowdfunding zoon na brand in cafetaria ouders: verwachte schade 4 ton
Kevin Dirven is een crowdfundingactie gestart voor de cafetaria van zijn ouders. Een kleine 4 maanden voordat het 10-jarig jubileum moet worden...

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers
Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...

Scoren met loaded fries? Zo doe je dat
Loaded fries zijn nog steeds erg populair. Maar welke varianten bied je aan? Waar houd je rekening mee bij het samenstellen van het recept? Hoe...

Alles wat je moet weten over friet in de cafetaria
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...

Perry van der Ree kiest Chef's Harvest: 'Klanten komen ervoor terug'
Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....

8 keer inspiratie om uit te pakken op Nationale Krokettendag
Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.

Royal Spelt start biologische bitterballen- en krokettenfabriek
Royal Spelt heeft de eerste volledig biologische bitterballen- en krokettenfabriek in Nederland geopend in Nieuwegein. Eigenaren Fabienne Muller en...

Dag van de friet: 'Het Hoekje' meest voorkomende snackbarnaam
Op de Internationale dag van de friet presenteert Thuisbezorgd.nl Het Grote Snackbar Onderzoek met data en inzichten van de 5.000 snackbars die door...

Peter Oreel ontwikkelt oesterfrikandel: 'Oosterse keuken inspiratie'
Peter Oreel van De Zeeuwse Oestermannen heeft een oesterfrikandel ontwikkeld. Een video op het wereldwijde web zette hem aan tot het zelf maken van...