Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Snacks

Alles over Snacks
Snackspert Eke Bosman schrijft De Ultieme Snackgids

Snackspert Eke Bosman schrijft De Ultieme Snackgids

Eke Bosman, op Instagram bekend als Snackspert, brengt een boek uit. Op 14 november verschijnt Snackspert - De Ultieme Snackgids. 'Het is verzameld...

Nieuwe eigenaar voor 'koe tot kroket'-concept Van Bommel

Nieuwe eigenaar voor 'koe tot kroket'-concept Van Bommel

De luxe kroketten en bitterballen van Van Bommel Beef hebben een andere eigenaar. Annerie en Jeroen van Bommel hebben het Achterhoekse Toldijk...

Crowdfunding zoon na brand in cafetaria ouders: verwachte schade 4 ton

Crowdfunding zoon na brand in cafetaria ouders: verwachte schade 4 ton

Kevin Dirven is een crowdfundingactie gestart voor de cafetaria van zijn ouders. Een kleine 4 maanden voordat het 10-jarig jubileum moet worden...

Uitgelicht

Meer uitgelicht
Hoe serveer je de ultieme borrelplank?

Hoe serveer je de ultieme borrelplank?

Borrelplanken zijn populair en dat is niet voor niets. Hiermee kunnen gasten op een gemakkelijke manier nieuwe gerechtjes proeven en nieuwe drankjes...

Tips, trends en kennis

Meer artikelen zoals deze
Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...

Scoren met loaded fries? Zo doe je dat

Scoren met loaded fries? Zo doe je dat

Loaded fries zijn nog steeds erg populair. Maar welke varianten bied je aan? Waar houd je rekening mee bij het samenstellen van het recept? Hoe...

Het frietje Topa van cafetaria 't Hout.

Alles wat je moet weten over friet in de cafetaria

Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...

Perry van der Ree kiest Chef's Harvest: 'Klanten komen ervoor terug'

Perry van der Ree kiest Chef's Harvest: 'Klanten komen ervoor terug'

Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....

Kroketten

Meer over kroketten
8 keer inspiratie om uit te pakken op Nationale Krokettendag

8 keer inspiratie om uit te pakken op Nationale Krokettendag

Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.

Oesterzwam kroket.

Royal Spelt start biologische bitterballen- en krokettenfabriek

Royal Spelt heeft de eerste volledig biologische bitterballen- en krokettenfabriek in Nederland geopend in Nieuwegein. Eigenaren Fabienne Muller en...

Hamburgers

Meer over hamburgers

Hamburgers: 12 trends en tips om uit te blinken op hamburgerdag

Een kwalitatief goede hamburger vindt gretig aftrek. Cafetaria's, restaurants, lunchrooms en cateraars tonen hun creativiteit en vakmanschap met...

Frikandellen

Meer over frikandellen
Dag van de friet: 'Het Hoekje' meest voorkomende snackbarnaam

Dag van de friet: 'Het Hoekje' meest voorkomende snackbarnaam

Op de Internationale dag van de friet presenteert Thuisbezorgd.nl Het Grote Snackbar Onderzoek met data en inzichten van de 5.000 snackbars die door...

Peter Oreel ontwikkelt oesterfrikandel: 'Oosterse keuken inspiratie'

Peter Oreel ontwikkelt oesterfrikandel: 'Oosterse keuken inspiratie'

Peter Oreel van De Zeeuwse Oestermannen heeft een oesterfrikandel ontwikkeld. Een video op het wereldwijde web zette hem aan tot het zelf maken van...

  1. Pop-up Karen's Diner: laat je uitschelden in Hoofddorp en Leeuwarden

  2. 22-jarige ondernemer opent snackbar met haar moeder

  3. Holy Moly Pizza haalt 55.000 euro op met crowdfunding

  4. Prijs van frietaardappel gedaald

  5. Verhage sluit zich aan bij Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers

  6. Wok To Go opent flag ship store

  7. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties

  8. Fat Phill's kondigt opening aan van vestiging dertien en veertien

  9. Vijf bedrijven bekroond met keurmerk Goed Gefrituurd

  10. FHC Formulebeheer opent een Foodmaster in Rijswijk

  11. Begin volgend jaar nieuwe papieren editie van de Smulgids

  12. Family opent vestiging langs de snelweg

Nieuwsbrief Fastservice

Schrijf je nu in voor de MH Fastservice nieuwsbrief en ontvang één keer in de twee weken op donderdag het nieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap in de wereld van fastservice. Laat je inspireren door fotoreportages, artikelen en interviews.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen