Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Terras Kickstart 2022

Meer over Terras Kickstart
Horecaondernemers over de meerwaarde van het winterterras

Horecaondernemers over de meerwaarde van het winterterras

Om extra omzet te creëren zien we steeds vaker 365-dagen terrassen, met een vertaling van concept, sfeer en inrichting die mensen binnen ook ervaren....

In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

Ruim 250 ondernemers en medewerkers kwamen maandag 4 april naar het Inspirium in Breda om het seizoen af te trappen met de Misset Horeca Terras...

Bier op het terras: 'New England IPA móét je op je kaart hebben'

Bier op het terras: 'New England IPA móét je op je kaart hebben'

De zomer, het terras, buiten; het vraagt om een andere manier van werken én andere bieren, vertelt Ivo Thijssen op de Terras Kickstart. 'Er zijn...

Eerdere edities

Meer artikelen zoals deze
Terras Kickstart 2022: Dag vol inspiratie en dé aftrap  van het terrasseizoen

Terras Kickstart 2022: Dag vol inspiratie en dé aftrap van het terrasseizoen

Voor ondernemers - en medewerkers - die zich optimaal willen voorbereiden op het nieuwe terrasseizoen en het maximale uit hun terras willen halen; de...

Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten

Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten

Personeelstekort op het terras? Hoe behoud je met minder personeel tevreden gasten, zonder dat je omzet daalt? We zetten zijn voorbeelden op een rij.

Terras Bootcamp: broers Melis delen succesverhaal van De Werf

Terras Bootcamp: broers Melis delen succesverhaal van De Werf

Met hun terras van restaurant De Werf in Veere, wisten Bart en Paul Melis de Terras Top 100 2019 op hun naam te schrijven. Mede door de snelle...

Rick Kempen op Terras Bootcamp: zuur bier gaat 't maken in Nederland

Rick Kempen op Terras Bootcamp: zuur bier gaat 't maken in Nederland

Zuur bier, biercocktails en natuurlijk laagalcoholisch en alcoholarm bier. Dat zijn de trends die bierkenner Rick Kempen zijn toehoorders voorhield...

Meer artikelen zoals deze

3x per week op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je nu in voor de Missethoreca.nl nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap. Laat je inspireren door de video & fotoreportages, recepten, interviews en blogs.
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen