
Horecaondernemers over de meerwaarde van het winterterras
Om extra omzet te creëren zien we steeds vaker 365-dagen terrassen, met een vertaling van concept, sfeer en inrichting die mensen binnen ook ervaren....

In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022
Ruim 250 ondernemers en medewerkers kwamen maandag 4 april naar het Inspirium in Breda om het seizoen af te trappen met de Misset Horeca Terras...

Bier op het terras: 'New England IPA móét je op je kaart hebben'
De zomer, het terras, buiten; het vraagt om een andere manier van werken én andere bieren, vertelt Ivo Thijssen op de Terras Kickstart. 'Er zijn...

Terras Kickstart 2022: Dag vol inspiratie en dé aftrap van het terrasseizoen
Voor ondernemers - en medewerkers - die zich optimaal willen voorbereiden op het nieuwe terrasseizoen en het maximale uit hun terras willen halen; de...

Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten
Personeelstekort op het terras? Hoe behoud je met minder personeel tevreden gasten, zonder dat je omzet daalt? We zetten zijn voorbeelden op een rij.

Terras Bootcamp: broers Melis delen succesverhaal van De Werf
Met hun terras van restaurant De Werf in Veere, wisten Bart en Paul Melis de Terras Top 100 2019 op hun naam te schrijven. Mede door de snelle...

Rick Kempen op Terras Bootcamp: zuur bier gaat 't maken in Nederland
Zuur bier, biercocktails en natuurlijk laagalcoholisch en alcoholarm bier. Dat zijn de trends die bierkenner Rick Kempen zijn toehoorders voorhield...