De stemming voor de publieksprijs is geopend!

Naast een plek in de Misset Horeca Terras Top 100 kun je ook de Publieksprijs in de wacht slepen. En daar zijn veel stemmen voor nodig. Want welk bedrijf de Publieksprijs wint is aan jullie gasten, zij stemmen op hun favoriet. Het bedrijf met de meeste stemmen, wint de publieksprijs.

1. Unieke inzichten in jouw krachten en kansen

Is jouw zaak tiptop of krijg je toch wat toptips om volgend jaar beter te scoren? De mystery visits en visits van onze gerenommeerde vakjury bepalen meer dan alleen onze jaarlijkse Terras Top 100: ze geven je geweldig inzicht in de krachten en kansen van jouw terras én team. De rapporten die elke deelnemer ontvangt helpen je vooruit en een terras dat groeit, bloeit.

 

2. Vergroot jullie zichtbaarheid én omzet

Jouw terras is ‘t boegbeeld van je kroeg, eetcafé of restaurant en deelname aan de Terras Top 100 zet jouw hele bedrijf nog eens extra in het zonnetje. Zo’n felbegeerde plek aan de top toont jouw gasten dat het hele team zorgt voor een uitzonderlijke belevenis. Die aantrekkingskracht brengt meer mensen – én omzet – naar jouw zaak.

 

3. Top voor teamspirit

Een topterras heeft geen zon nodig om te stralen – het is jouw team dat ‘t doet. Met de Terras Top 100 geef je iedereen in jouw zaak – van bediende tot barbaas – elke dag een reden om het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Een hotspot in deze top 100 bereik je namelijk alleen samen en met het hoogste doel voor ogen zal je hele team écht harder gaan lopen.

Podcast - Hoe haal je het maximale uit je terras?

In deze podcast van onze partner Eijsink praten Rien Mol en Roy Spekhorst over hoe je het maximale uit het terras haalt. Ook benoemen ze hoe ze de rapportages van de Terras Top 100 gebruiken om hun zaak en gastbeleving te verbeteren. Dus ben jij benieuwd naar een praktijkverhaal? Beluister dan zeker deze podcast.

Beluister hier de podcast

Benieuwd hoe de Misset Horeca Terras Top 100 2023 eruit zag? Bekijk het in de aftermovie!

Heb je vragen?

Neem contact op met ons: terrastop100@vmnmedia.nl
Tel: 088-5840700

Wil je partner worden?

Neem contact op met ons: terrastop100@vmnmedia.nl