

Uit inspecties van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat 60 procent van de bijna 13.000 geïnspecteerde bedrijven in retail,...
Uit inspecties van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat 60 procent van de bijna 13.000 geïnspecteerde bedrijven in retail,...
Polly Goudvisch in Amsterdam is het vijfde lid van de Familie Goudvisch van 3WO horeca groep. Deze familie brengt met hun cafés een ‘ode aan de...
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde...
Medewerkers die de kantjes ervan aflopen, te laat komen, zich niet aan de regels houden, onvoldoende schoonmaken of conflicten veroorzaken met andere...
De rechtbank heeft een akkoord bereikt tussen Wagamama en alle stakeholders over de financiële herstructurering van het bedrijf. Dankzij...
Beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken met horecapersoneel kunnen in één en dezelfde vorm gevoerd worden, bijvoorbeeld als een...
In de toekomst zijn er structureel minder werkenden, ook in de horeca. Daar is geen simpele oplossing voor. Dit betekent dat we allemaal aan de bak...
Kim Bijnen is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Als vierdejaars bol-student gaat ze tijdens haar stage...
Regelmatig worden hotels benaderd of ze bereid zijn om vluchtelingen op te vangen. Maar waar moet je als hotel rekening mee houden en tegen welke...
De voorbereidingen op het terrasseizoen zijn in volle gang. Misset Horeca maakt daarom een rondje langs leveranciers met de vraag wat de nieuwste...
Zowel de hoofdjury als de vakjury van de Terras Top 100 2023 bestaat uit ervaren ondernemers, waaronder veel oud-winnaars van de wedstrijd. Misset...
De Haagse horecazaken BlueBlood en Morritzz slaan de handen ineen en openen maandelijks één groot terras aan de Mauritskade. ‘Liever een goede buur...
Bedrijven die zich willen inschrijven voor de Terras Top 100 2023, hebben nog een week. Deelname helpt je bedrijf verder, maar er kan ook gevierd...
Michelin biedt gasten al meer dan 120 jaar een selectie van de beste restaurants en hotels. Eerst in Frankrijk, later in Europe en inmiddels over de...
Lavazza presenteert een recept voor Pasen van een lunchgerecht. Het gerecht is bereid met een bijzonder ingrediënt: koffie. Verras je gasten met een...
Jan Smink mag dan de meest gerenommeerde wedstrijdkok van het land zijn, na het winnen van de Prix Taittinger in Londen, kondigde hij aan dat het...
De presentatie van de Michelingids vindt dit jaar plaats op maandag 24 april 2023. Een chefswissel, (tijdelijke) sluiting, conceptwijziging, of...
Smits Uien is hard op weg dé uiensnijspecialist van Europa te worden. Horecaondernemers in binnen- en buitenland profiteren steeds vaker van het...
Het wordt hoog tijd om gastvrijheid anders te benaderen dit jaar. De manier waarop de branche succes meet, moet op de schop. Vijf manieren om je...
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....
Salitos. De naam klinkt al exotisch en dat zijn deze ‘sunshine bieren’ ook. Salitos Tequila (tequila flavoured beer), Salitos Cerveza (pils) en de...
Matelief is de nieuwe hotspot in de Rotterdamse Oude Haven. Bekende zeevaarders uit de geschiedenis komen hier weer tot leven.
Aan de rand van het Kralingse Bos, pal aan het water bevindt zich Brasserie Woodz. Met een restyling transformeert Woodz van lunchroom naar all-day...
De lobby is het eerste en laatste wat gasten zien van je hotel en heeft dus grote invloed op hoe gasten hun verblijf ervaren. Daarom is het van...
Horecazaken zonder kamerplanten en bomen lijken steeds meer een uitzondering. Ondernemers kiezen vaak voor levend groen in hun zaak. Deze twintig...